Opisu brak - zamieszczam zgodnie z regulaminem
2002 rok - przebieg nieznany (raczej nieistotny też) - cena 5500 pln - Częstochowa
https://www.otomoto.pl/oferta/jaguar-xj-autko-zadbane-po-malej-kolizji-wiecej-info-pod-telefonem-polecam-ID6zGkQp.html#ae03204f2d Witam .
Przygotowuje się (czytam forum , niedługo pojadę oglądać jaguary) do zakupu x308 z pełną świadomością , że najlepiej w tym roku będę musiał wrzucić w niego 6-7 tysięcy (napinacze rozrządu , pompa wody itp . ) a to tylko początek inwestycji .
W związku z tym pomyślałem sobie - czemu by nie kupić najtańszego jaguara do roboty i po prostu go nie zrobić ?
W poniższym modelu podobno :
plusy:
-podłoga cała
-progi nie zgnite = jedne małe ognisko się dopiero zaczyna
minusy:
- odchodzący klar z przodu i z tyłu
- brak historii (samochód prawdopodobnie za cenę złomu odkupił laweciarz po wypadku )
i teraz najważniejsze pytanie : Czy ktoś może jeździł nim kierując się taką samą logiką jak ja i może stwierdzić że "to coś"
normalnie jedzie i zmienia biegi i jedzie prosto ? Czy to kompletny śmietnik ... ? Czy to baza do odbudowy ? Bądź co bądź auto jest w cenie silnika i skrzyni .
Liczę na Was kochani . Rynek na dobre Jaguary jest chłonny a ja mam tylko 15000 do kupna Jaga i włożenia w niego gazu - wiem że to wyzwanie ale z używaną instalacją powinienem zmieścić się w 2000 złotych więc nadal zostaje 13000 na jaguara . To trochę za mało żeby odkupić któregoś z waszych ale może z Waszą pomocą coś się z rynku jednak uda uratować . Pozdrawiam - Wasyl