Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Foto spot nasze piękne kobiety i piękne samochody

<< < (7/8) > >>

Jacatu:
Zdjęcia piękne , żałujemy ,że nie mogliśmy dojechać .A Nasz Janek miałby kompana .Pozdrawiamy .

Mercek:
Wszystko przed nami. 😊 Myślę, że świetnym pomysłem byłoby zorganizowanie takiego małego pikniku rodzinnego Jaguarowców, my, nasze pociechy i oczywiście nasze samochody. 😊

wojtek03:
Jeżeli nasze pociechy miałyby przyjechac to chyba jedynie jakby były w odpowiednim wieku pocieszycielki:-) Myślę że odpowiedni przedział to byłoby między 18-23.

tomasz:
Piękne zdjęcia

a1410:
Patrząc na ten pomysł trochę z boku, czyli chyba obiektywnie, to żeby takie zdjęcia miały rzeczywistą atrakcyjność, to do tych pięknych Jaguarów trzeba by pozapraszać profesjonalne modelki i to takie, które pracują w branży bielizny, czyli z odpowiednimi krągłościami w odpowiednich miejscach.
Taka modelka wie, jak się ustawić, usiąść i przy tym umiejętnie wyeksponować to, co jest do wyeksponowania.  Dwie, trzy w zupełności by wystarczyły.
Myślę, że wtedy zainteresowanie sesją byłoby takie, że organizator musiałby wśród nas robić zapisy  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej