Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Foto spot nasze piękne kobiety i piękne samochody
wojtek03:
W zimie niektóre Jaguary idą spać
Mercek:
Było nas tylko dwie pary plus nasz ukochany brzdąc, dwa przepiękne Jaguary i mały deszcz, było pięknie, cudnie i na koniec smacznie. Słowackie jedzenie jest wspaniałe. 😊 Zdjęcia fotograf dostarczy mi do tygodnia z uwagi na nawał pracy, kilka oczywiście wrzucę na forum. Mam nadzieję, że zachęci to Jaguarowców i nasze piękne Jaguarie do pojawienia się na sesję zimową, która już jest w planach. 👌🏻😊
Demo:
Sadze ze na wiosne oraz lato bedzie wieksze branie na spotkania :)
wojtek03:
Chciałem podziękować koledze Mercek za zorganizowanie kameralnego ale obfitującego w atrakcje spotkania włącznie w sesją zdjęciową na Słowacji.
Deszcz był, ale co z tego jak rozgrzewały nas nasze Kobiety, i dzielnie wspomagająca nas latorośl Kolegi M.
Było naprawdę fajnie. Pani Jesień była dla nas i tak dość życzliwa bo sesja odbyła się przy lekkim deszczu. Wzięła natomiast odwet na mnie w trakcie mojego powrotu z Nowego Targu do Krakowa w postaci intensywnej mgły i ulewy oraz ataku moich korzonków.
Ale znów duch zatryumfował nad materią i powróciliśmy szczęśliwie i w dobrych humorach do domu.
Mercek:
Rzeczywiście było pięknie i miło. Nie było do końca zgodnie z założeniami, bo nasze piękne kobiety nie mogły zapozować w sukienkach z racji dojmującego chłodu, ale było z jesiennym klimatem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej