Wczoraj sprawdzilem i wywazylem idealnie felgi, mechanicznie chodzą ładnie więc nie sa krzywe, byly delikatnie niedoważone. Po zabiegu brak wiekszej poprawy.
Na dziś zaplanowałem i już zacząłem ściąganie kół i tarcz, wyczyszcze powierzchnie stykowe "na lusterko" i zobaczymy czy pomoże... Dam znać
Jeśli nie to jednak bede musiał kupić tarcze.
BTW. Wysłałem kilku osobom z forum PW z zapytaniami o zadowolenie z kupionych zestawów tarcz + klocki. O jaki mam zonk po zdaniu sobie sprawy ze moge otrzymać tylko jedna PW, tylko dlatego ze jestem nowy. Byłem juz na różnych forach marek Peugeot, Opel i Ford, ale nigdzie nie widziałem tak sztucznego i bezsensownego ograniczenia.
Bardzo prosze o wiadomości email osób ktore chcialyby przeslac jakies spostrzezenia co do kupionych zestawow. Bede wdzieczny
UPDATE. Rozebranie wszystkiego i czyszczenie stykowych powierzchni "do lustra" nie dało prawie nic, więc wychodzi na to ze zostaly tylko tarcze
A więc zgodnie z opinią forum wezmę chyba oryginalne. Klocki ktoś doradzi?
BTW jest jakaś roznica między oryginalnymi czujnikami zuzycia klocków a zamiennikami? Czy spokojnie mozna brac zamienniki?