Dział Techniczny > XJ-40, XJ-81 (1986-1994)
Pomozecie?:)
optre:
kwiecień:
paliwo około 300zł
olej ok.50zł (ale mam wyciek)
leaper chyba 130zł
filtr powietrza ok. 20zł
maj plany:
komplet uszczelek główicy 321zł
klapa bagaznika 300zł
filtr paliwa 69zł
filtr oleju 44zl
pasek alternatora 40zł
świece 72zł
robocizna pewnie dużo
Nie przerażaj się tymi kosztami, nie robi się takich napraw często, zrobie raz i bedę jeździł kupe lat i tylko filtry i płyny wymienial ale najpierw muszę inwestować. Akurat mam tego pecha ze mam do wymiany uszczelke pod głowicą a to są koszty, ale niewiele więkrze niz w innych samochodach.
Mam jaga prawie rok i jaknarazie wydawalem wlaściwie tylko na paliwo i jakies tam drobne naprawy nie przekraczające kilkudzieięciu złotych miesięcznie.
¶wierzak89:
w sumie nie jest zle...ja uwielbiam stare klasyczne samochody,a to co oferuje Jaguar za tak naprawde nie wielka kase jest "mega"tylko wlasnie jest to cos czego sie boje...a mianowicie usterek i kosztow z nimi zwiazanych...bo jak widze cena "paliwa" nie jest taka okropna.... :-za
optre:
Ja jak miałem okazje to kupiłem bez żadnego zastanowienia, czasem trochę żałuje że nie kupiłem xj seria II najlepiej xj12, no ale jak kupowalem mojego jaga to się nie bardzo znałem, pozatym seria III jest drozsza, ale powoli moze kiedyś będzie mój kocurek miał toważystko.
¶wierzak89:
pozytywnie sie nastawiam na ten woz :) chyba jeszcze nie poznałem ciemnych stron Kociaka :D .
dzieki bardzo za info :) :-K :-super
optre:
Jedyną ciemną stroną kociaka jaką widziałem to ta, która akurat była w cieniu, pozdrawiam i mam nadzieje że niedługo :-tylko :-za
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej