Dział Techniczny > XJ-40, XJ-81 (1986-1994)
Pomozecie?:)
¶wierzak89:
Witam wszystkich miłośników “kotow”
Zalogowalem się na tym forum ponieważ chciał bym się czegoś dowiedzieć o tych wspaniałych maszynach.
Nie posiadam jeszcze “własnego” pojazdu,a zastanawiam się nad kupnem Jaguara xj40.Bardzo bym prosił żeby ktoś mnie oświecił!Tzn…praktycznie nic o Tych maszynach nie wiemL.Interesują mnie przede wszystkim koszta utrzymania, ponieważ biedny student ze mnie;)Z tego co wiem Kociaki mają humorki i lubią czasem pogrymasić…na co miał bym się przygotować kupując Jaga?jestem z Białegostoku , za bardzo nie wiem czy są w tym mieście warsztaty które zajmują się naprawami tych właśnie samochodów…jeśli już naprawiać,to co najczęściej pada w tych samochodach?(i czy są to drogie elementy?)jakie są koszta serwisu i czy są dostępne części? w jakich cenach?.Być może to zbrodnia montować gaz do Jaguara,ale biore tą opcje pod uwage(wiadomo…student;) jak ta maszyna reaguje na gaz i jakie instalacje przeważnie się montuje?
Bardzo proszę o szczerość,strasznie podoba mi się ten wóz ale trzeba być człowiekiem rozsądnym!!:D.Kupic samochód nie sztuka,sztuka zadbać i utrzymać.Dlatego chce się dowiedzieć o Jaguarze xj40 prawie wszystko.Które wersje xj40 są najlepsze(pod względem braku awaryjności i kosztów utrzymania)?Tylko szczerze aż do bólu;)
Z góry wielkie dzięki!!
Pozdrawiam;)
maciejlodz:
moze tutaj: http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php?topic=2572.0
¶wierzak89:
a moze cos wiecej?...w ojczystym jezyku? :-K
oskioski:
poszukaj w wątku technicznym XJ 40 , tam wszystko znajdziesz , instalacje gazową również :-super
najlepiej zrobisz jak przywitasz sie w dziale nowi forumowicze :-W
¶wierzak89:
:-wstyd ....dzieki za rade :-thank :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej