Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Wspólny Ślonski łobiod 13 maja 2017 r. - Stara Kuźnia, Dębska Kuźnia ul. Ozimska

<< < (5/9) > >>

JaguarSD:
Dziękujemy za miło spędzony dzień  :)
Do miłego zobaczenia  :)

Mercek:
Kotek stoi u mechanika. ☹ Wszystkie amortyzatory do wymianki, zawieszenie rozebrane, pewnie za 3-4 dni będzie gotowy. Tutaj nie ma dobrych mechaników, jestem uzależniony od jednego sensownego, który całe życie ogarnia mercedesy i bmw. Facet zna się na rzeczy i trochę ma kolejki. Pewnie spotkamy się przy następnej okazji, szkoda bo się nastawialiśmy że pojedziemy, moja piękna połowa miała przygotowaną sukienkę he he. Na szczęście lato idzie, będę na forum, dajcie znać jak tylko coś będzie, chyba że wybierzecie się w gości do nas w góry. ☺

Mercek:
W przyszłym tygodniu odbieram w pełni sprawnego kotka, może małe powtórzenie obiadu? Jakieś drugie danie? ☺

JaguarSD:
Ja jestem za  :-clap
Może tym razem niedziela ? No i pytanie gdzie ?  :)

Mercek:
Nie jestem z okolic, więc kwestię miejsca musiałby ogarnąć ktoś z Waszych stron. ☺ Niedziela jak najbardziej by mi odpowiadała, bo w sobotę do godziny 14 pracuję. Jestem jak najbardziej za i jeszcze raz za!  :-tylko

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej