Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Wspólny Ślonski łobiod 13 maja 2017 r. - Stara Kuźnia, Dębska Kuźnia ul. Ozimska
Marioicek:
Witam, jestem z Wami krótko bo dopiero rok, ale po zeszłorocznym spotkaniu w Piekarach/Bytomiu chciałem zaproponować spotkanie na Śląsku Opolskim w www.starakuznia.pl i tu pytanie kto z Was ma umiejętności organizacyjno/rozpoznawcze by takie spotkanie/zlot na Górnym Śląsku się udał, oczywiście zapraszając Wszystkich innych forkotków do nas?
P.S. Pracuję na kolei i dla mnie noc to dzień, dzień to noc dlatego szukam współpracy :-JCPF
QUD:
Miejscówka wygląda naprawdę interesująco 8)
Marioicek:
A więc termin 13 maj sobota, miejsce Gościniec Stara Kuźnia, Dębska Kuźnia ul. Ozimska 15, miejsce parkingowe oraz obiad, deser zapewnione na 100% . Menu przedstawię jak dostanę na pocztę, z tego co pani mi mówiła menu jest albo richtig ślonskie albo wyszukane.
No co, no to zapraszamy na ślonski łobiod 13-tego
Marioicek:
Spotkanie możemy zacząć ok. 11, restauracja czynna od 11.30 ale dostęp do napojów dostępny, szefowa poszła nam na rękę i obiad zależy jak wszyscy się zjawią, ceny od 49-60 zł. albo patery z roladami, kluskami, ziemniakami, surówkami, sosy albo (gdyby nas było mało ok. 15 osób) to wtedy każdy wybiera co chce z menu, ale mi się wydaje że patery lepsze ponieważ każdy bierze ile chce, kto co lubi
Marioicek:
Możliwa rezerwacja pokoi w Gościńcu lub okolicznych Gospodach
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej