Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2017

Wycieczka: Włochy, Francja, Gibraltar, Niemcy, Czechy 6-21 października 2017 r.

<< < (4/8) > >>

Andrzej308:
Mimo najszczerszych chęci na dzień dzisiejszy Renia nie jest w stanie określić czy będzie miała w październiku wolne. Czekaliśmy cały czas, że może się coś wyjaśni. Niestety nie więc z przykrością musimy zrezygnować.
 :-trudno  :-cry

JagFisch:
Ja niestety na dzień dzisiejszy nie mogę zdeklarować swojej obecności :( Chcieć a móc to dwie różne sprawy, finansowo po moich ostatnich przebojach jestem delikatnie mówiąc zablokowany na większe przyjemności takie jak ta wycieczka :( Jak się uda i wyjaśni mi się kilka spraw to po prostu dołączę, jeśli będzie oczywiście miejsce. Na dzień dzisiejszy z przykrością muszę stwierdzić, że nie dam rady :((((

Kotletor:
Mam pytanko czy jeden bus pojedzie , czy trzeba czekać na obsadę drugiego. I jeżeli jechał by jeden to koszty wzrosną ? Czas wpłat się skończył więc czekanie na dalsze zgłoszenia może równio  zwiększyć koszty.Jeżeli jest to istotne to może nie warto dłużej czekać na zgłoszenia i trzeba tą wyprawę organizować , lub jej zaniechać. :logojcpf:

JCPF7777:
Kotletor,
nikt nie czeka, wyjazd jest organizowany i nic nam nie przeszkadza.
Na razie nie ponieśliśmy żadnych opłat, hotele jeszcze nogami nie przebierają, więc jeśli będzie wola większości, aby odwołać wyjazd, to mamy czas na każdy ruch.
Jeśli pojedzie tylko tyle osób, ile jest zgłoszonych, to pojedzie bus (8 osób) i samochód osobowy (2 osoby).
Jeśli jeszcze ktoś się zgłosi, to są 2 miejsca w osobowym, a jeśli więcej, to uruchomimy drugi bus.
Jesteśmy bardzo elastyczni. :)
Pojawia się inne pytanie: kto pojedzie za kierownicą busa, jeśli ja pojadę za kierownicą osobowego.
Musicie losować. :)
Kto się zgłasza na ochotnika?
Trasa 8.000 km, to wyzwanie, jak ktoś lubi prowadzić :)

Kotletor:
Ostatnich gryzą psy. A na poważnie to nie sądze by sympatycy  :logojcpf: mieli problem z kierowaniem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej