Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2017
Wycieczka: Włochy, Francja, Gibraltar, Niemcy, Czechy 6-21 października 2017 r.
JCPF7777:
Kotletor,
jeśli ruszymy bez przygód z Krzanowic, a mamy mieć nowe Toyoty ProAce od wieczora dnia poprzedniego, to do Wenecji zajedziemy na kolację i nie będziemy się włóczyć po ulicach Padwy, aby znaleźć jakiś bar z kanapkami :)
W połowie marca jechaliśmy z Ryanem trasą Krzanowice - Wenecja i jesienią 2017 mają oddać autostradę przed Wiedniem, prace idą pełną parą, więc odcinek Brno - Wiedeń będzie szybszy, a potem już tylko autostrada.
Z Krzanowic o 7:00, w Wenecji o 18-19-tej - to realne i mało męczące.
Oczywiście, można decydować spontanicznie i "odwiedzić" Wenecję następnego dnia rano.
Perun:
Witajcie
dobrze, że po miesiącach nieobecności postanowiłem sprawdzić co słychać, a słychać jak widzę sporo.
Przeczytałem kilka wątków, trasy są ciekawe chociaż po sprawdzeniu odległości skojarzył mi się bieg przełajowy "Rzeźnik" bo tak sobie wyobrażam siebie po powrocie z takiej wyprawy. Więc może Sardynia ale na dziesięć dni byłoby coś z odpoczynkiem.
Nie chciałbym mieszać ale mam pytanie czy nie można przykładowo rozważyć trasę poprzednią z pominięciem Ukrainy od południa i objechać Mołdawię, Rumunię zahaczając o Morze Czarne następnie Bułgaria /znowu wino/, Grecja i Morze Egejskie, stara Jugosławia i Morze Adriatyckie, Węgry, Słowacja.
Taka sugestia gdyby szanowne grono chciało rozważyć byłoby bardziej "kolorowo" ??????
Co do wyznaczonych tras to jesteśmy z wami czyli tam gdzie większość.
Perun + moja jedynka
Do zobaczenia niebawem
JCPF7777:
Perun,
jesteś już dopisany na listę w pierwszej wiadomości.
Masz rację, nie chcesz mieszać, to nie mieszaj, bo za chwilę będą trzy trasy, gdyż gdzie dwóch Polaków, tam trzy zdania i nie pojedziemy nigdzie. :)
Nie chcę Was straszyć, dlatego uprzedzam, po rajdzie kwietniowym i po Majówce, zabieramy się ostro za organizację tego wyjazdu, a to oznacza, że trzeba wpłacić pieniądze na rezerwację hoteli, czyli po 2.000 zł.
JagFisch:
Po namowie, rozmowie i chwilach przemyśleń proszę mnie zapisać. Przykro byłoby nie odbyć tak ciekawej podróży :p
Kotletor:
Zwłoka w opłatach podwyższa koszty wycieczki!!!!
"Howk powiedziałem jakem Winnetou " >:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej