Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
problem z nawigacją
ziutek567:
dzienkować za odpowiedzi. Z nagrywaniem obrazu nie miałem jakiegoś większego problemu, być może trafiła mi sie lipna mapa bo błedy żadne nie wyskakiwały tak jak mówisz działałem na ImgBurn a potem spróbowałem CloneCD ale też lipa. Czyli tak:
1. kota już odłączyłem raz na całą noc - nie pomogło
2. oryginalna płyta z nawigacją - nie mam więc nie mam jak sprawdzić, a te z allegro to tak jak mówicie mogą być piraty
3. nowa nawigacja - jak kupie bez płyty to pewnie też będzie problem.
Czy na terenie warmii i mazur działa jakiś oddział klubu? ktoś kto jest w stanie mnie poratować oczywiście odpłatnie albo za jakieś Suweniry ;) Jeden kolega ze śląska sie już zaoferował ale troszke daleko :( I w ogóle fajnie że szybko odpowiadacie bo będę miał jeszcze wiele wiele pytań ;)
ziutek567:
Problem pewnie będzie rozwiązany dzięki uprzejmości kolegi gonzo7. Jak coś to sie pochwale efektem :-super
ziutek567:
Dobra. Oryginalna płyta załatwiła sprawę. Nagrana nie przez ze mnie, ale przez kolege Gonzo7 płyta z mapami polski jeszcze bardziej pomogła i teraz nawet mam nawigacje :-V
agulek:
Ziutek567 czy odłączenie akumulatora było konieczne? Czy wystarczyło tylko „zaczytanie” oryginalnej płyty? Będę wdzięczna za info.
voitec:
Bez odłączania akumulatora. Wystarczy ori płyta.
Przydałoby się takie przypięte info - nie aktualizuj nawigacji w X'ie. Nic nie zyskasz, a ryzyko ubicia jest spore :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej