Dział Techniczny > XK8/R (1996 - 2006, jako x100), XK (2007 - 2015 jako x150)

Jak "ożywić" zegar LCD?

<< < (2/2)

wojtek03:
jak to zrobić?

marcinw:
Garmin nuvi2597. Pasuje idealnie. Ważne jest to ze sam włącza się i wyłącza na zasilaniu. To o tyle ważne ze nie dostępu do przycisku POWER. Poniżej link na YouTube do filmu z instalacji ( to nie moje ale ta sama nawigacja)
https://youtu.be/QDURKjyx7SQ

magnes:

--- Cytat: Coma w Październik 11, 2016, 12:36:03 pm ---Witam, ciiiiiisza w temacie więc napiszę czego dowiedziałem się sam

"witam
Do tego systemu nie ma kopii plyt na Polske -poniewaz nie ma oryginalow plyt na Polske -sa tylko plyty zachodnie-przynajmniej oficjalnie. Jestesmy w posiadaniu mapy polski -jest to nasz komplilacja nie majaca nic wspolnego z wydaniem jaguara ale pasuje do generacji XK /XKR produkcji 2002-2006 wersje USA oraz EU.
Czytnik w bagazniku-tam lokuje sie plyte na wlaczonym silniku aby program mogl sie zaladowac w sposob plynny(ok.2min)
Aktywacja systemu pod katem przywrocenia funkcjonalnosci (rowniez mozliwosc konfiguracji podstawowych  funkcji np. ustawianie datownika/zegarka) oraz nowa mapa 2015/2016 to koszt łączny za plyte 150zł

Mozliwosc podjechania na nasz serwis Puławy woj lubelskie lub wysylka koszt 15zł
pozdrawiam"

kontakt mailowy mogę podac na priv

--- Koniec cytatu ---

Witam.

Nie wiem na ile to jeszcze aktualne, ale czy mogę prosić o namiar na tą firmę?

Coma:
Niestety firma to naciągacze. Straciłem na szczęście tylko czas ale niesmak pozostał. Kupiłem gdzie indziej klon płyty, nawigacji nie mam ale chociaż zegar działa i logo się wyświetla

magnes:
OK. Pozostanie w takim razie chyba konwersja na Garmina - aczkolwiek liczyłem, że może uda się pozostać przy oryginale...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej