Dział Techniczny > XK8/R (1996 - 2006, jako x100), XK (2007 - 2015 jako x150)

Jak "ożywić" zegar LCD?

(1/2) > >>

Coma:
Witam, nie mam płyty do navi więc nawet zegar się nie wyświetla, poszukuję nawet starej płyty aby ożywić zegar, zakup aktualnych map również w opcji, macie jakieś linki?

pozdr

wojtek03:
Podłączam się pod temat u mnie ekran zieje również beznadziejną kosmiczną czernią...

Coma:
Witam, ciiiiiisza w temacie więc napiszę czego dowiedziałem się sam

"witam
Do tego systemu nie ma kopii plyt na Polske -poniewaz nie ma oryginalow plyt na Polske -sa tylko plyty zachodnie-przynajmniej oficjalnie. Jestesmy w posiadaniu mapy polski -jest to nasz komplilacja nie majaca nic wspolnego z wydaniem jaguara ale pasuje do generacji XK /XKR produkcji 2002-2006 wersje USA oraz EU.
Czytnik w bagazniku-tam lokuje sie plyte na wlaczonym silniku aby program mogl sie zaladowac w sposob plynny(ok.2min)
Aktywacja systemu pod katem przywrocenia funkcjonalnosci (rowniez mozliwosc konfiguracji podstawowych  funkcji np. ustawianie datownika/zegarka) oraz nowa mapa 2015/2016 to koszt łączny za plyte 150zł

Mozliwosc podjechania na nasz serwis Puławy woj lubelskie lub wysylka koszt 15zł
pozdrawiam"

kontakt mailowy mogę podac na priv

wojtek03:
Sprawdziłem płyte którą dostałem z samochodem . To jest jednak DVD.

marcinw:
A ja proponuje taki mały upgrade...dotykowa nawigacja Garmina. Sprawdza sie super

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej