Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Jaguar News & Jaguar Scena

All New Xj - odliczanie

<< < (11/21) > >>

EMIL:

--- Cytat: Luqasek w Czerwiec 27, 2009, 18:28:48 pm ---myślicie że nowy XJ będzie takim wielkim krokiem w stronę statków kosmicznych w porównaniu z klasycznymi liniami x300 czy x350 ? te wszystkie zdjęcia wyglądają mi na komputerowe abstrakcje na temat, zrobione przez internautów, mam nadzieję że mam rację  ;D

--- Koniec cytatu ---
Juz niedugo i bedziesz wiedzial czy miales racje.Moim zdaniem pujda w kierunku xf.

Luqasek:
no właśnie też mi się tak zdaję, że będzie to "nadmuchany" XF, ten tył już nie jest taki seksowny jak w "klasycznych" XJtach, ale opada tak jakoś dziwnie łagodnie jak to teraz w modnych autach typu VW Passat CC, Audi A5, Peugeot 607, 407... chyba wiecie o co mi chodzi?? zatracenie linii bagażnika, zamiast zrobić sedana/limuzynę to zrobili coupe/fastback, tak mi się wydaję i to mi się wcale nie podoba!

KRISS:
Klientom ma się podobać. Ma odciągnąć klientów od BMW, Merca, Audi i  Porsche. Ma być świeży, atrakcyjny, nowoczesny - taki jak XJ series I 41 lat temu, czy xj40 w 86. + musi być jeszcze do tego funkcjonalny. Skończyły się czasy wybaczania tylko dlatego, że to jest Jaguar. Tak się dziś nie da zdobyć klientów.

EMIL:

--- Cytat: KRISS w Czerwiec 28, 2009, 12:32:36 pm ---Klientom ma się podobać. Ma odciągnąć klientów od BMW, Merca, Audi i  Porsche. Ma być świeży, atrakcyjny, nowoczesny - taki jak XJ series I 41 lat temu, czy xj40 w 86. + musi być jeszcze do tego funkcjonalny. Skończyły się czasy wybaczania tylko dlatego, że to jest Jaguar. Tak się dziś nie da zdobyć klientów.

--- Koniec cytatu ---
Jezeli bedzie do zludzenia przypominal xf.To w tym przypadku moim zdaniem nie bedzie swiezy i atrakcyjny.(co do xf to bardzo mi sie niepodoba.Patrzac na zdjecia wyglada jeszcze ciekawie.Ale jak go widze z bliska lub jak jedzie droga to faktycznie tak jak napisal Luqasek wyglada jak nadmuchany balon)I pewnie tak samo bedzie wygladal nowy xj.Jezeli ma byc to przeduzona wersja xf to napewno nie jest to krok do noweczesnosci i swiezego wygladu.Poprostu pruba wprowadzenia na rynek niby swiezego xj.Bez wiekszej ingerencji w koszta produkcji z mysla osiagniecia zysku.

tomz:
Panowie!
wierzcie mi - będzie podobał się nam wszystkim, tylko aby się o tym przekonać trzeba trochę czasu  ;)

to fakt, że jaguar w nowym xj musi poprawić jakość materiałów we wnętrzu i na zewnątrz (klamki :-thumpdown), oraz postarać się o więcej miejsca w środku (żeby xj nie był już tylko autem dla Pigmejów  ;D)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej