Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Jaguar News & Jaguar Scena

All New Xj - odliczanie

<< < (3/21) > >>

gesiog1:
kriss moze podasz jakies namiary na firmy,ktore robia klasyki od podstaw lub gdzie mozna by takowy zakupic.w tej materii wole jak ktos zrobi za mnie cala robote,nie lubie zalegac pod autami.

macho:
Wpisz w wyszukiwarce rzepecki auto. Ale nie mam pojęcia ile to kosztuje, podejrzewam że duuuuuużo

szpulek:
te swiatla fordowskie sa okropne :(

KRISS:

--- Cytat: gesiog1 w Kwiecień 20, 2009, 20:44:09 pm ---kriss moze podasz jakies namiary na firmy,ktore robia klasyki od podstaw lub gdzie mozna by takowy zakupic.w tej materii wole jak ktos zrobi za mnie cala robote,nie lubie zalegac pod autami.

--- Koniec cytatu ---

a to zależy czy ten klasyk to mercedes, triumph, Rolls, Jaguar czy Syrena
reszta na priv :)

Co do Xj-ota to przygladalem sie temu co wkleiłem i temu rzutowi z góry i za cholere nie wiem czy to jest ten samochód czy tylko podobny. Generalnie: tam z zewnatrz to z zewnatrz ale w środku o to podobno ma być taki wypas, że hej :)

golden jag:
http://www.bankier.pl/lifestyle/wiadomosc/Odliczanie-rozpoczete-Jaguar-XJ-1939854.html

9 lipca 2009 – właśnie w tym dniu Jaguar oficjalnie zaprezentuje nową generację modelu XJ. Jednak już teraz, podczas targów motoryzacyjnych w Szanghaju, Jaguar zdradził kilka pierwszych szczegółów dotyczących nowego modelu. Przede wszystkim duży udział w tworzeniu nowego XJ będzie miało aluminium. Poza tym auto będzie dostępne zarówno w wersji normalnej, jak i przedłużonej. Wiadomo również co nieco na temat wersji silnikowych – pod maską znajdą się zarówno jednostki benzynowe – w tym widlasta ósemka o mocy 510 KM, jak i motory wysokoprężne (m.in. widlasty, sześciocylindrowy silnik). Prócz tego Jaguar zapowiedział, że nowy XJ otrzyma panoramiczny dach. Ostatnią oficjalną informacją jest termin wejścia do sprzedaży, zaplanowany na koniec 2009 roku.

Na szczęście prócz suchych faktów producent uraczył nas również krótkim filmem oraz zdjęciem, prezentującym samochód z góry. Prócz wspomnianego panoramicznego dachu można podziwiać również kształt maski oraz ciekawie zakrzywione na poziom klapy bagażnika tylne lampy. Jednak zdjęcie, jak na teaser przystało, doskonale spełnia swoją rolę, gdyż większych szczegółów nie da się zauważyć.

Prócz tego Jaguar udostępnił również stronę internetową www.jaguar.com/allnewxj/, na której prócz licznika odmierzającego czas do dnia premiery będą się sukcesywnie ukazywać kolejne informacje na temat auta.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej