A tak z ciekawości... co sądzicie o chipie w x type 2,2D 146km ? jest sens czy raczej się w takie rzeczy nie pakować ?
Do jednego i drugiego nie mam najmniejszych zastrzeżeń ale to wiadomo trzeba by podjechać do jakiegoś porządnego serwisu zajmującego się chip tuningiem i niech sprawdzają Nigdy nie miałem do czynienia z chip tuningiem a zastanawiałem się nad tym dlatego się pytam,wole tutaj niż w serwisie gdzie powiedzą Tobie to co chcesz usłyszeć...
Według mnie jeżeli auto jest w pełni sprawne i masz skrzynię manualną... to nawet się nie zastanawiaj tylko wgrywaj wirusa (chip)... też podchodziłem do tego tematu z dystansem, ale od kiedy spróbowałem to widzę w tym raczej same plusy...
bardzo ważne tylko żebyś podjechał do jakiejś dobrej i renomowanej firmy (gdzie indywidualnie wystroją twoje auto na hamowni, a nie wgrają jakiegoś gotowca)...
Jeżeli masz dpf to też było by się dobrze go od razu pozbyć (fizycznie i programowo)...
Po takim zabiegu nie poznasz auta (oczywiście mam tu na myśli aspekty pozytywne
)... tylko podkreślam, że trzeba zaprowadzić auto do osoby mającej pojęcie... bo partaczy u nas nie brakuje...