Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy
J.A.G. war.pl
niewaskieauto:
Ciekawe który serwis sam się wpisze. Muszę to zobaczyć.
KRISS:
mój, właśnie napisałem prośbę o dodanie mnie do mapy ;)
Tomaszek.maj:
--- Cytat: JCPF7777 w Maj 19, 2016, 14:48:35 pm ---Kriss,
nie chciałbym być w skórze tych, którzy te gwiazdki przyznają, o odpowiedzialności prawnej nie wspominając, co słusznie zauważyłeś.
Dzisiaj, na stronie Klubu jest mapa i każdy warsztat może się tam znaleźć, jeśli tylko przyśle swoje dane.
Najlepszym opiniotwórcą jakości usług jest rynek, więc ja bym pozostawił ocenę dla rynku, a na tym Forum każdy może wyrazić opinię pozytywną, jak i wylać żale za źle wykonaną usługę.
--- Koniec cytatu ---
coz, rynek weryfikuje oczywiscie warsztaty, a czesto bledy, za partactwo warsztatów my ponosimy konsekwencje, nasze auta. Jednak skoro na forum pojawiaja sie bardzo często zapytania o warsztat specjalizujacy sie w jaguarach w danym wojewodztwie, miejscowosci , myślę że warto uporzadkować je wg. regionów. A co do gwiazdek, może
karta - woj. pomorskie
watek - Gdańsk -
- Derwisz - i tu korzystający z takiego warsztatu mógłby wystawić opinię, podobnie jak maja sprzedawcy/kupujący na allegro, a i pewnie pojawią sie pozytywne i negatywne, a kolejna poszukująca osoba sama zdecyduje czy chce skorzystac z ich usług.
Ale pogrupowanie na województwa ułatwi nawigację, usprawi poszukiwania, będzie wieksza przejrzystość
Skiciu:
--- Cytat: niewaskieauto w Maj 19, 2016, 16:07:50 pm ---Ciekawe który serwis sam się wpisze. Muszę to zobaczyć.
--- Koniec cytatu ---
Troszkę na mapie serwisów już jest :) Rano jak sprawdzałem, to nie było ani jednego :) Szybko się rozeszło :)
Zastanawiam się dlaczego członkowie klubu się nie zgłaszają ??????
niewaskieauto:
Zgadza się było pusto a teraz jak grzyby po deszczu dopisuje się dopisuje fajny temat będzie gdzie koty naprawiać
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej