Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy

J.A.G. war.pl

<< < (2/9) > >>

KRISS:
Pytanie kto zajmie się odpowiedzialnością prawną za negatywy, które będą wystawione niesłusznie.
Ja myślę, że jeżeli ma być to na zasadzie klubowej to lepiej wprowadzić akredytację klubową dla warsztatu.
Zastosować poważnie wyśrubowane normy i już. Jak z gwiazdkami Michelin. Ci, którzy będą zainteresowani będą mogli się o taką certyfikację ubiegać.

Tomaszek.maj:

--- Cytat: KRISS w Maj 19, 2016, 10:53:12 am ---Pytanie kto zajmie się odpowiedzialnością prawną za negatywy, które będą wystawione niesłusznie.
Ja myślę, że jeżeli ma być to na zasadzie klubowej to lepiej wprowadzić akredytację klubową dla warsztatu.
Zastosować poważnie wyśrubowane normy i już. Jak z gwiazdkami Michelin. Ci, którzy będą zainteresowani będą mogli się o taką certyfikację ubiegać.

--- Koniec cytatu ---

mapa , lista tworzona przez klubowiczow i dla klubowiczow, uczestnikow na foru, i skoro dostep do tresci maja zarejestrowani , wiec oni odpowiadaja za swoje slowa, zawsze mozna ich zlokalizowac po IP, jesli beda niewłaściwie sie zachowywac.
...... patrze na mape i w 3city nic nie widze......, reszta tez slabo
i nie chodzi o wpisywanie kilkunastu warsztatów, albo takich co kiedys kolo nich przejezdzał jaguara i chlopaki ogarna wszystko. Mialem juz z takimi stycznosc.
Moze temat warsztatów na forum podzielic na wojewodztwa, poszczególne zakladki , jedna na konkretne wojewodztwo, aby byla jasność i czytelnosc dla poszukujacych pomocy, a tym samym automatycznie zrobi sie lista warsztatów polecanch przez forumowiczów.
w tej chwili trzeba przeleciec kilka stron, zanim trafi sie na interesujacy mnie watek, slaba nawigacja
Gwiazdki, jak u michelina, pewnie musi byc jaka ocena, skoro bylo by na forum , w oddzielnej zakładce, wojewodztwo, to było by tez miejsce tez na opis, bo sama ocena to czesto za malo informacji, potrzeba wiecej danych

KRISS:
samo pogrupowanie nie stanowi problemu, myślę, że umieszczenie na mapie też.
Problemem pewnym jest zasad po których poruszać będzie się ranking. Należy przyjąć że jeżeli warsztat ma klientów to znaczy, że są zadowoleni ale nie należy wykluczyć takich, którzy nie będą zadowoleni. Stąd też możesz pojechać do warsztatu który ma rewelacyjną opinię i być skrajnie niezadowolony.

JCPF7777:
Kriss,
nie chciałbym być w skórze tych, którzy te gwiazdki przyznają, o odpowiedzialności prawnej nie wspominając, co słusznie zauważyłeś.

Dzisiaj, na stronie Klubu jest mapa i każdy warsztat może się tam znaleźć, jeśli tylko przyśle swoje dane.

Najlepszym opiniotwórcą jakości usług jest rynek, więc ja bym pozostawił ocenę dla rynku, a na tym Forum każdy może wyrazić opinię pozytywną, jak i wylać żale za źle wykonaną usługę.

KRISS:
Jestem tego samego zdania, ale mapka zdecydowanie jest ok.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej