Autor Wątek: Jaguar XE 3.0 SC  (Przeczytany 100 razy)

Offline VirtuOz

• Aspirant
Jaguar XE 3.0 SC
« dnia: Wczoraj o 19:07:42 »
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Za niespełna miesiąc, będę posiadał na sprzedaż mojego prywatnego XE Prestige z 17 roku. Użytkowany jako 3 samochód, bardziej okazyjnie niż z potrzeby. Więcej o samym samochodzie. Pochodzenie ( California USA ) - importowany prywatnie z uszkodzonym zderzakiem, wgniecionym prawym błotnikiem. 3 litrowa benzyna, 340km RWD. Olej 0w20 Milersa, interwał ~8 tys. Przebieg 78tys. Wymieniony hałaśliwy Coupler kompresora. Silnik bez wady chłodzenia ( brak plastikowych elementów ).  Skórzane fotele z pamięcią, szklany szyberdach, czujniki przód/tył, grzana kierownica, duże Navi.

Elementy takie jakie progi czy zderzak, zostały pobrane z wersji R Sport ( na tamtą chwilę, tylko do takich miałem dostęp ). Według mnie, jest to naprawdę ciekawy dodatek, zważywszy na fakt, iż to wersja Prestige.

Z dodatkowych rzeczy : Dechroming listew przyokiennych, kompletny dechroming przedniego zderzaka. Lampy zabezpieczone PPF'em. Nowe felgi z oponami 20 cali firmy MAK ( +/- 6tys zł ).
Pojazd serwisowany w Krakowie u Pana Piotra na Rybitwy.

Tak od Siebie pragnę dodać tylko tyle, że od niespełna 5 lat wykonuję zawód detailera samochodowego w moim mieście i z pełną odpowiedzialnością podpisuję się pod tym, że Jaguar przez cały okres 3 letniego użytkowania był należycie pielęgnowany.

Wrzucę foto podglądowe. Jeśli będziesz zainterowany/ana, odezwij się prywatnie.

* To mój pierwszy post na forum, także proszę o wyrozumiałość.

Z wyrazami szacunku,
Mariusz
« Ostatnia zmiana: Wczoraj o 19:15:14 wysłana przez VirtuOz »