Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Jaguar News & Jaguar Scena
Jak wam sie podoba?
optre:
Chyba zrezygnuje z tych wstążek. Też wolę mojego jagusia bez tych kokardek i koronek, ale ozdoby na masce zostawie, zeby bylo widac że to ślub jedzie.
artleks:
Jesli moge wyrazic swoje zdanie:
- oszczednosc jak najbardziej wskazana - wystarczy male kokardki na klamkach, tablica okazjlonalna i kwiaty w tym samym kolorze na masce :-za
szpulek:
Tak ozdobic to mozna jakies bmw albo mesia, zeby go zakryc. Ale jaga to przesada. Sam jechalem rollsem do slubu i wrecz nie pozwolilem nic zakryc, auto bylo zbyt piekne.. pzdr
adam74:
--- Cytat: optre w Kwiecień 16, 2009, 23:48:19 pm ---[...] Tak ale te dekoracje maja podwujne zastosowanie, zakrywają niedoskonałości mojego autka, mam kilka wad lakieru [...]
--- Koniec cytatu ---
Optre - widziałem twoją 40stke nie jest aż tak dziurawa jak byś sugerował w ilości wstążek i innych gadżetów..... Kociak jest piękny bez takich popierdułek
Ostatnio miałem przyjemność być kierowcą na tego typu imprezie - moja eska miała tylko gniazdo (dwa gołąbki) na masce i kokardki na klamkach - reszta....... reszta była zupełnie niepotrzebna
a tak przy okazji Mr.Cat - może mam szansę choć na jedną fotkę jagusia w dekoracjach? popytaj koleżeństwa :-W
kogutki:
--- Cytat: załoga 13 w Kwiecień 17, 2009, 20:39:17 pm ---moja eska miała tylko gniazdo (dwa gołąbki) na masce
--- Koniec cytatu ---
ja tez mialem kiedys golob na masce. usiadl bez pozwolenie ladowania i to byle jego ostatnie ladowanie :-wstyd
optre, nie lamuj sie, czasem mniej jest wiecej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej