Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Jaguar News & Jaguar Scena

Jak wam sie podoba?

<< < (3/3)

Pieterek:
No to może tak jak w moim załączniku?

szpulek:
fajne przystrojenie bo nie zaslania auta :) pzdr

naughtycat23:
Dorzuce swoja fotke akurat mam ze slubu i wydaje mi sie ze w zupelnosci wystarcza bukiet kwiatow na masce oraz delikatne wstazeczki kolo klamek. Uwierz mi na slowo ze mimo iz moj samochod mial rdze kolo lusterka, przyrdzewiale nadkola i pare jeszcze szpetych niedorobek wyszscy byli zachwyceni samochodem bo widzieli caloksztal a nie szczegoly ( ktorych juz na szczescie nie ma :). Strasznie latwo jest przesadzic z ozdobami a torche sie orientuje w temacie poniewaz mam zamiar swiadczyc troszke takie uslugi. Wieczorem podesle jak najwiecej fotek ( maja spory rozmiar ) robione byly nocka ale mimo wszystko samochod wygladal poporstu BOSKO!!!!

W tym przypadku podpisuje sie pod slowami innych forumowicz mniej znaczy wiecej pozdrawiam  :-V

CRUISER:
Te wstążki delikatnie mówiąc drobnomieszczańskie, sugerował bym coś delikatniejszego. Skoro koniecznie chcesz zakryć "niedoskonałości" może lepsze będzie coś zielonego z kwiaciarni.Doczepione miejscami drobne elementy bluszczu wyglądaja ciekawie i spełnia swoje zadanie lepiej niż wstęga krepopodobna.

szpulek:
Nie wiem czy to Twoje auto, ale jesli tak to czy auto ma oryginalny lakier? Pytam bo nie widze paskow na boku karoserii, a od dluzszego czasu staram sie dowiedziec czy 308mki wychodzily tez bez paskow.. pzdr

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej