Dział Techniczny > XJ X300, X305, X308 (1994-2003)

x300, lusterko wewnętrzne elektrofotochromatyczne

<< < (4/8) > >>

Donkihot:
Panowie, powiedzcie czy w moim kotku (po mimo tego że mam zwykłe lusterko bez kabelków) wiązka w podsufitce jest zaopatrzona w odpowiednią wtyczkę do podłączenia takiego bajeranckiego lusterka?

Zapek:
Jeżeli jest tak jak choina pisze to oznacza to to , że teraz nie będę miał przyciemnianych bocznych lusterek , i tak wolę tą opcje jak tą z rozlanym lusterkiem  :-V

Six:
Teraz pytanko: na zdjęciu podpisanym "Odpinamy kostkę lusterka" widać niebieską kostkę, do której nic nie jest podpięte. Ktoś wie do czego ona jest?

truten23:
Mnie się wydaje że to do czujnika deszczu. Gdzieś w odmętach sieci widziałem zdjęcie z jakimś detalem zamocowanym nad uchwytem przy szybie, Może to był właśnie czujnik deszczu?

tomek1212:
Ja posiadam x300 z 95r który oryginalnie miał zwykłe lustro wewnętrzne, za to wkłady lusterek zewnętrznych były już fotochromatyczne. Zakupiłem lusterko wewnętrzne fotochrom z samochodu Ford Mondeo MK3 i dopasowałem je do oryginalnego uchwytu na szybie. Z płytki wewnątrz lusterka wydobyłem sygnał służący do ściemniania bocznych lusterek (z tego co pamiętam to było około 2-5v) i doprowadziłem do wkładów zewnętrznych. Oryginalnie przewody w drzwiach były już poprowadzone, ja musiałem tylko odszukać odpowiednie piny we wtyczkach na łączeniu słupek-drzwi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej