Dział Techniczny > XJ X300, X305, X308 (1994-2003)

x300, lusterko wewnętrzne elektrofotochromatyczne

<< < (5/8) > >>

sonix001:
Peugeot 607  mam takie same lusterko różnica jest tylko w mocowaniu  :)

truten23:
Widać korzystali z tego samego dostawcy. Punkt dla Jaga, dzięki temu są tańsze części ;)

katar83:
Czy móglbys poprawic linki do zdjec, mi sie one nie otwieraja poprawnie, np brak porownania obu mocowan. Generalnie to sie zastanawiam czy mocowanie mojego zwyklego lusterka moglbym jakos adaptowac do tego z citroena. Jesli tak, to chetnie bym sobie takie zamontowal.

MicGin:
Linki zostały zaktualizowane :)

katar83:
A wiec tak, lusterko u siebie mialem zwykle, wiec zamowilem te od Citroena i wlasnie skonczylem je montowac.
Mocowanie - kulka jest identyczna wiec zwyczajnie zsunalem oryginalne lusterko z szyby(jest na zatrzasku, trzeba pociagnac do gory lub dolu), oryginalne zwykle lusterko z kulki sie zwyczajnie wyciaga(te z citroena ma jeszcze metalowy pierscien ktory trzeba sciagnac).
Kable da sie puscic bez problemu przez oryginalne mocowanie i teraz u siebie we wtyczce mialem cztery kable, bialy - 12V, czarny - masa i fioletowy - sciemnianie. Gruby brazowy myslalem ze to zasilanie ale tam mam 0V, chyba od lusterek chociaz dziwnie?
W lusterku citroena sa trzy kable, czarny - masa, bialy - 12V i fioletowy sciemnianie. Wszystko podlaczylem i wydaje sie ok, przy wlaczonym swietle w srodku, sciemnia sie delikatnie, po wylaczeniu rozjasnia. Zeby dobrze przetestowac chyba bede musial wyjechac w trase przed jakiegos tira :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej