Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura
Raport VIN. Który najlepszy...
Jedrzej:
Peżota, najbardziej zależy mi na renówce, tłingo góra klio... automat z klimatonikiem, i wszystkimi bajarama nawet skóry żeby były, i nie można znaleźć uczciwej, zawsze spaprają cofaniem przebiegów, i szpachlówą. Szukam już ponad pół roku.
niewaskieauto:
Znajdę ci taką jak chcesz intjale Paris
Vincent:
Mój klient sprzedaje 3 letnie Clio z polskiego salonu 1,5 D z przebiegiem 32 000 km bogata wersja - nowy chyba kosztował 72 000 zł
Ale to manual
Jedrzej:
no, kuszące, ale niestety, automatyczna skrzynia, i silnik benzynowy jest priorytetem, od tej opcji nie ma odstępstwa. Initiale paris, widziałem kilka, to by było to, ale... Polacy rodacy wiedzą że kit się sprzeda, i kombinują... Renault jest nr1 peugeot Nr2 Opel trzeci, reszta już obojętnie, tylko nie dla japońszczyzny, nawet super okazja ze wszystkim za pół ceny. Religia mi zabrania dotykać japońszczyny. Do dziesięciu lat, około 20kzł ... Więcej na wózek na zakupy to zbędne marnowanie hajsu, a są "w tych pieniądzach". Auto ma być małe, mam dosyć sedanów. Jak by coś gdzieś ktoś, nie rozbite z historią przebiegu, serwisówką tak jak się należy, to chętnie.
niewaskieauto:
już szukam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej