Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura

Raport VIN. Który najlepszy...

(1/5) > >>

Jedrzej:
Kupuję samochód... chcę sprawdzić raport VIN, proszę o link na najlepszy, z tego co widzę jest ich pełno. Nigdy nie sprawdzałem w taki sposób. Zależy mi na czasie... Z góry dziękuję.

widzę że temat nie do przeskoczenia... do skasowania.

kogutki:
czemu do skasowania ?

raport vin otrzymujesz w ASO. sa na forum osoby wspolpracujacy z ASO - pomagaja.

mozesz prosic dowolnego ASO o takiego raportu, czasem chca za to kase, czasem nie.

jak jest mowa o pojazd z USA to sa platny raporty, nie bede robic reklam, trzeba zamowic tam wszystko jest.

skad jest pozjazd, jaki to pojazd, sa bezplatne dekodery vinow, ale to zweryfikuje typ, silnik itd, nie historia. nie ma ogolnodostepnych baz vin, oprocz panstwowych, na ten temat jest sporo na forum.

troche wiecej informacji i bedzie odpowiedz ale nie oczekuj tego w ciagu godzinki. powodzenia!

edit: jak poprosiz w ASO o raportu "na ogol" musisz miec dowod, ze masz prawo do historii pojazdu, wiec albo dowod, ze to twoje auto albo pelnomocnictwa wlasciciela. wlasciciel w kazjedj chwili moze sie zwrocic o wydruk histotri kazdego jaguara w dowolnym ASO. jak wygladaja takie wydruki takze jest opisany na forum.

Jedrzej:
 :-wstyd to peżot.....  z polski.... kombi.... biały....

kogutki:
 :-hehe

no to nie pomagam :) powiedz czego chcesz sie dowiedziedc, historia pojazdu ? intuicja nie wystarczy ? sprobuj CEPIK tu: https://historiapojazdu.gov.pl/

www.youtube.com/watch?v=pPipR3dfsSo

niewaskieauto:
nie wierze jędrzej o peugota  pyta, płatne są dobre ok 60 pln ale to i tak nie wiele daje pierdoły o rejestracji przebieg z ostatniego przeglądu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej