Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2016
Rajd Kresowy - Jesień 2016 - 23-25 września 2016 r.
Niunia:
My tez na piatek mamy zaplanowany powrot - miedzy niedziela a piatkiem sa cztery dni do zagospodarowania.
Jesli Lwow nie wypali to w drodze powrotnej do Warszawy wpadniemy do przyjaciol w Zakopanem. Takie mamy zamiary... :)
JCPF7777:
--- Cytat: Michał77 w Sierpień 10, 2016, 16:08:50 pm ---Jak są wolne miejsca to ja chętnie 2 osoby i XJR
--- Koniec cytatu ---
Michale,
Miejsc brak. Sugeruję wpisywać się na Rajd Wiosna 2017, bo tam już ok. 50% miejsc jest zajętych :)
Niunia:
To tak dla informacji Szanownej Dyrekcji rajdu kresowego:
My chcemy zostac dluzej. Ale skoro rajd sie konczy w niedziele 25 o 17.00 w Lancucie - to my biedaki zostajemy w tymze Lancucie na noc z niedzieli na poniedzialek.
A w poniedzialek - czut swit - to znaczy kiedy wstaniemy na puteszstwo do Lwowa zamierzamy sie zabrac. Lancut lezy przy glownej drodze z Rzeszowa do Lwowa
- nie jest wiec rozsadne wracac do Krasiczyna i potem przez Przemysl udawac sie do Lwowa. Takie mamy plany... :)
Valdo:
Właśnie sprawdziłem jak to jest daleko i bak w jedną stronę przy mojej nóżce nie wystarczy:)))
JCPF7777:
Czy Twój bak jest jednorazowy i powtórnie już się nie zatankuje?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej