Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2016
Rajd Kresowy - Jesień 2016 - 23-25 września 2016 r.
Valdo:
Zatankuje i to niejednokrotnie.
Vincent:
W okolicy jest kilka miejsc noclegowych. Chętnych na Rajd namawiam do samodzielnego znalezienia miejsca. Na początku wątku podałem kilka linków .
JCPF7777:
--- Cytat: Vincent w Sierpień 17, 2016, 10:44:47 am ---W okolicy jest kilka miejsc noclegowych. Chętnych na Rajd namawiam do samodzielnego znalezienia miejsca. Na początku wątku podałem kilka linków .
--- Koniec cytatu ---
Vincent,
z Twoich propozycji adresowych pozostaje tylko pozycja nr 3, gdyż: poz. 1 - wesele i wszystko zajęte, poz. 2 - my zajęliśmy wszystkie miejsca. :)
Niunia:
Tak - jestem za samodzielnoscia.
Samodzielnie zarezerwowalem nocke z niedzieli na poniedzialek w Lancucie.
A jesli Frauhauskommando zmieni nasze plany to odwolam rezerwacje.
Bo nie wszyscy o tym wiedza, ze lepiej jest rezerwowac "na wyrost" niz szukac pozno wolnych miejsc ' ktorych juz nie ma... :)
JCPF7777:
--- Cytat: Niunia w Sierpień 17, 2016, 15:17:06 pm ---Tak - jestem za samodzielnoscia.
Samodzielnie zarezerwowalem nocke z niedzieli na poniedzialek w Lancucie.
A jesli Frauhauskommando zmieni nasze plany to odwolam rezerwacje.
Bo nie wszyscy o tym wiedza, ze lepiej jest rezerwowac "na wyrost" niz szukac pozno wolnych miejsc ' ktorych juz nie ma... :)
--- Koniec cytatu ---
Niunia,
gdybyś został do poniedziałku w Krasiczynie, to:
1. Można Cię podrzucić do Przemyśla, a stamtąd jeździ dużo i często busów do Lwowa.
2. Najlepiej PKS, bo PKS nie stoi na granicy godzinami: http://www.pks-przemysl.pl/przemysl-lwow.html
3. Z Krasiczyna do granicy jest 25 km, więc mogę Cię tam osobiście podrzucić w poniedziałek rano, przejdziesz granicę pieszo, a tam masz już "marszrutki", które wiozą ludzi do Lwowa.
W drogowym przejściu granicznym Medyka wydzielono również przejście piesze, które składa się z dwóch równoległych pasów dla pieszych o długości około 300 m, przedzielonych 5-metrowym ogrodzeniem.
Samo przejście graniczne znajduje się w odległości 12 km od 70-tysięcznego miasta Przemyśl, z którego do granicy jeżdżą miejskie autobusy linii nr 9 oraz minibusy.
Po ukraińskiej stronie kursują (co godzinę pomiędzy 6 a 21) busy lokalne do Lwowa przez Sądową Wisznię oraz do Drohobycza.
Z przystanku "Mostyska (derzkordon)" kursują pociągi podmiejskie do Lwowa .
Niunia,
Jeśli pozostaniesz w Łańcucie, to oddalasz się od Lwowa i możliwości transportowych. :)
Spójrz na mapę i ... podejmij właściwą decyzję.
To tylko moja sugestia.
Ihr Führer :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej