Witam wszystkich
poniżej link do Jaguara na którego natrafiłem w ogłoszeniach.
http://otomoto.pl/oferta/jaguar-x-type-jaguasr-x-type-2006-kombi-2-5-v6-benz-lpg-serwisowany-udokument-ideal-ID6yhCWd.html Jeżeli jesteście w stanie jakoś ocenić a może ktoś z ciekawości mieszka niedaleko i może coś powiedzieć o tym samochodzie będę bardzo wdzięczny.
Bardzo podoba mi się Jaguar i wiele też o nim czytałem i na forum i w literaturze. Na pewno jest nietuzinkowy. Nie chciał bym natrafić na jakąś minę.
Proszę zatem doświadczonych forumowiczów o opinię i zdanie.
Oczywiście jak pojadę na oględziny to wezmę swojego mechanika, pojedziemy na diagnostykę, wypytam o wszystkie warunki gwarancji itp.
Potrzebuję teraz samochód którym pojeżdżę 4-6 lat bez jakichś poważnych przygód typu połowa obecnej wartości.
A może ktoś z was ma jakiegoś pewnego Jaguara na oku chętnie skorzystam,
Szukam 4x4 w silniku 2,5 lub 3.0 ( 2,5 tylko ze względów ekonomicznych) które chciałbym nabyć z jakąś młodą lub profesjonalną instalacją gazową lub korzystając oczywiście z pomocy forum kupić bez gazu i samemu zamontować w jakimś profesjonalnym dla jaguara zakładzie montażu ( tu nie chcę oszczędzać).
Interesuje mnie przede wszystkim wersja Estate ( mam 5 osobową rodzinkę
) i w manualnej skrzyni.
Oczywiście jakieś podstawy jak klima elektryka, nie musi być skóry choć się nie obrażę.
Troszkę namieszałem w tym swoim opisie ale chyba zrozumiecie czego szukam.
Proszę o poradę.
Z góry dziękuję za poświęcony czas.