Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)
Wybór pomiędzy XF 2,7d a 3,0d
Jedrzej:
Yugo jak turas, nie odważył bym się, nawet nasi handlarze nie biorą od yugo.
ferlin:
--- Cytat: Driv3rrrr w Luty 24, 2016, 21:23:20 pm ---Przebieg nie gra roli ale zazwyczaj padaja między 150-200 tys. Ogolnie nawet jak sie trafi dobry egzemplarz to i tak raczej sie cos w nim wysra
--- Koniec cytatu ---
Rozmawiałem kiedyś z pracownikiem ASO, jak motocyklista z motocyklistą - powiedział, że z 2.7 jest loteria. Wymieniali silnik w aucie z przebiegiem 85 tys. km serwisowanym regularnie w ASO, a mają klienta który ma już przebieg 300+ i jeździ bez większych problemów.
niewaskieauto:
2.7 to nie loteria tylko 99,90 % to szmelc popsuty już w trakcie produkcji
Jedrzej:
Chciałem bardzo inne piękne auto z tym silnikiem, to sam sprzedający jak się dowiedział że będę jezdził szybko, to powiedział że nie chcę już tego, i właśnie przestało i sie podobać, zostałem przy V8 i iskrowym zapłonie.
Macza:
Dzięki Panowie za podpowiedzi i porady! spróbuję sprawdzić u Pana YU w jakiej kondycji jest ten kotek 3,0. To jest rocznik 11/2009. Dam znać którego kupiłem.
Witam jeszcze raz, pan YU poinformował mnie, że do tego jaga 3,0D nie ma książki serwisowej. Ostatni dokument z serwisu z 2012r to stan licznika ponad 70tys. Aktualnie auto ma 180tys. Pierwszy właściciel i do wzięcia za 12tys EUR.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej