Raczej tak, przed wymianą elementów opisywanych wcześniej, żadna lampka się nie świeciła, autem normalnie wjechałem do garażu, śilnik nie palił za ciekawie, ale to nic dziwnego jak 3 świece pływały w oleju. Wymienione świece, pokrywa zaworów, przepustnica (bo moja miała połamane gniazda wtyczki), wszystko uszczelnione, zmieniona podstawa wraz z wtryskami, zmieniona wiązka wtrysków (stara była w opłakanym stanie) ale te kontrolki też się już świeciły na starej (uprzedzając pytania) Trzy razy sciągałem kolektor, bo wychodziły nowe kwiatki, teraz auto pali ale w dalszym ciągu świecą te kontrolki, dlatego szukam przyczyny. Kot ma jeszcze problem ze skrzynią biegów, nie pisałem o tym wcześniej, nie ma wstecznego biegu, do przodu biegi działają, nie ma żadnego komunikatu o trybie awaryjnym, wymieniłem również wczoraj wybierak, bo stary był w rozsypce myślałem że on był przyczyną braku wstecznego, ale niestety raczej nie. Auto wizualnie i mechanicznie jeżeli chodzi o zawieszenie jest wbardzo dobrym stanie, ale niektóre elementy osprzętu były w rozsypce. Podejżewam też że katy są wyprute, ale wcześniej nawet check się nie świecił, a autem po zakupie przyjechałem ponad 200 kilometrów do swojego domu. Może jest ktoś ze śląska kto ma jakiś lepszy komputer serwisowy od mojego guttmana, żeby dokładniej zdiagnozować kota, pokazały by się może inne usterki, mój komp np: nie widzi skrzyni.