Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2016

Rajd Morska Bryza - Wiosna 2016 - 22-24 kwietnia 2016 r.

<< < (4/21) > >>

Niunia:
Chcialbym zapytac czy w zwiazku z rezygnacja Macieja i Joasi - na ktorych obecnosc moja Elzbieta bardzo liczyla - a z kubka jej przez nich ofiarowanego codziennie pije poranna kawe,
istnieje mozliwosc zabrania na rajd z nami wielkiej przyjaciolki Elzbiety mieszkajacej w Gdansku? Ja niunia - znajac ja osobiscie, moge Szanowne Grono Kolegow zapewnic ze jest
to uczciwa niewiasta i zadnych klopotow swoim z nami pobytem nie sprawi.

Jesli jest zgoda - to prosze na liscie uczestnikow napisc:   niunia + 2

Pozdrawiam w oczekiwaniu decyzji pozytywnej.

niunia

Niunia:
Dziekuje - rowniez za korekte imienia.
Jutro powiadomimy gdanszczanke ze jest przyjeta na rajd.

niunia      :-tylko

Maciejcat:

--- Cytat: niunia w Marzec 01, 2016, 21:22:21 pm ---Chcialbym zapytac czy w zwiazku z rezygnacja Macieja i Joasi - na ktorych obecnosc moja Elzbieta bardzo liczyla - a z kubka jej przez nich ofiarowanego codziennie pije poranna kawe,
istnieje mozliwosc zabrania na rajd z nami wielkiej przyjaciolki Elzbiety mieszkajacej w Gdansku? Ja niunia - znajac ja osobiscie, moge Szanowne Grono Kolegow zapewnic ze jest
to uczciwa niewiasta i zadnych klopotow swoim z nami pobytem nie sprawi.

Jesli jest zgoda - to prosze na liscie uczestnikow napisc:   niunia + 2

Pozdrawiam w oczekiwaniu decyzji pozytywnej.

niunia                                                                                                                                                             

--- Koniec cytatu ---
.                                                                                                                                                                                                                                                                      Janku , Elu nam tez troszke smutno ze nie spotkamy sie z wami na rajdzie nie mamy 100% możliwości zarezerwowania terminu u mnie krótka zima to długi sezon i praca do wieczora ,a Asiula od marca zmienia wydział w pracy i tez nie wiadomo co z wolnym , nieraz zazdroszczę wam emerytom ze nie musicie juz wcześnie wstawać jedyny minus tego to wiek hi hi wracając do wątku z powodu tych okolicznosc postanowiłem nie blokować Slawkowi miejsca mając cicha nadzieje ze uda sie jeszcze do was dolaczyc w ostatniej chwili pozdrawiamy was serdecznie i goraco

Skorpion7777:
MaciejCat,
trzymamy kilka rezerwowych pokoi do ostatniej chwili, dopóki hotel pozwala, więc ... zgłaszaj się, jak sobie ułożysz.

MicGin:
Ciekawe czy 100 pęknie?  :-za
Jeszcze aż 30 dni.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej