Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2016

Rajd Morska Bryza - Wiosna 2016 - 22-24 kwietnia 2016 r.

<< < (3/21) > >>

Adt81:
Nie wiem czy ktoś sprawdzał ostatnio ale w kwestii zwiedzania ORP Błyskawica chyba trzeba będzie zmienić plany ponieważ do 31-go kwietnia jest przerwa zimowa.

Skorpion7777:
Tak, sprawdzaliśmy, latarnia na Helu również ma przerwę, ale ... czas pokaże. :)

Niunia:

--- Cytat: Skorpion7777 w Styczeń 12, 2016, 11:26:47 am ---Tak, sprawdzaliśmy, latarnia na Helu również ma przerwę, ale ... czas pokaże. :)

--- Koniec cytatu ---

...ja tam wierze ze Ty - Slawku i ta latarnie i ta "Blyskawice" nam zalatwisz...
Credo in Te e Dorothea.

Pozdro

niunia 

Skorpion7777:
Niunia,
Latarnia załatwiona, a Błyskawica zależy od pogody, bo w kwietniu malują pokład (co roku), ale są już alternatywne warianty i równie ciekawe.

Maciejcat:
Witam szanowne grono.
Sławku proszę o wykreślenie mnie z listy uczestników rajdu wiosennego , wiosenne przesilenie pracą , ślub siostry i kilka innych spraw, wyjazdów        :-cry  bo byłby to mój 4-ty z 4-rech rajdów i   :-cry że was nie zobaczę .
Nasza obecność  pewnie będzie nie zauważona w tak wielkim i zacnym gronie a szpaler  pięknie błyszczących
Jaguarów utworzy korek z Władysławowa na Hel .
Troszkę smuto bo w tych rejonach - Chłapowie spędziłem  za młodu wiele  pięknych chwil i z wielką przyjemnością w miarę często  staram się tam wracać  .
  Rajd był by świetną okazją do spędzenia świetnych chwil  w pięknych miejscach, w świetnym gronie i pięknych autach
no ale cóż po raz pierwszy będę wam zazdrościł albo "zazdraszczał "  jak kto woli :)  a potem podziwiał wasze fotki.

pozdrawiam i życzę miłej zabawy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej