Na wstepie napisze- tak, używałem opcji szukaj, ale nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie i niezbędne dla mnie w tej chwili pytania.
1. Zawieszenie tylne. Czy były jakieś różnice rocznikowe/silnikowe w tylnym zawieszeniu? a jeżeli tak, to jakie i kiedy? chodzi mi głównie o tylny wózek, wahacze itd... Bo odnośnie przedniego wiem już że po lifcie dolny wahacz podzielono na dwa. Ogólnie prosiłbym kogos kto zna temat, żeby wypowiedział się po kolei, co, w jakim roczniku i ew. silniku było zmienione, ew. czy te części są wymienne.
2. Fotele. Czy fotele od wersji angielskiej, jeżeli zamontuje do wersji europejskiej, będa działały normalnie? tzn. czy są jakieś moduły w fotelach, czy będzie działać odsuwanie fotela po wyjęciu kluczyka itd.
3. W dniu dzisiejszym maska odmówiła współpracy. Ciągnąc za dźwignie otwierania pokrywy motoru otwiera sie tylko lewy zamek (lewy siedząc za kierownicą) prawy stoi dęba. Co mogło się uszkodzić i czy da się do tego dobrać bezinwazyjnie, czy będę musiał coś zniszczyć? (próbowałem ciągnąć linkę dalej niż pozwala na to dźwignia szczypcami, niestety bez rezultatu, lewy zamek otwiera, prawy stoi.
Na razie chyba tyle. Proszę o pomoc, zależy mi na czasie