Jagmarket > Znalezione na allegro, ebay itp.
Poszukiwania Jaguara trwające kilka dobrych miesięcy...
Jedrzej:
Ostudziłeś zapał. Jak sie robi PrtScr?
szms:
Dzięki Choina za odpowiedź. ;)
Aczkolwiek o różnicach o których mówisz, żadna z nich mnie nie rusza i nie przeraża. ;) Lampy - temat do ogarnięcia, obrysówki podobnie, aczkolwiek patrząc na to co po drogach jeździ...
Jeżeli chodzi o PB to też nie do końca, bo ogromna część zwykłej PB95 na naszych stacjach i tak ma w praktyce 91-92 oktanów...
immo to też dla mnie żaden problem, zbędny gadżet. Wolę we własnym zakresie wykonać inne zabezpieczenie, które podobno nawet to auto już posiada.
Co do stanu - faktycznie wygląda na zadbane, dlatego chętnie sprawdzę stan faktyczny. Dla mnie to tylko pole do targowania się. Jak widać w opisie "wzorowe"... więc liczę chociaż na to, że właściciel wymieniał na czas to co było trzeba, a nie klepał na trytyty :D
--- Cytat: Jedrzej w Listopad 15, 2015, 12:54:14 pm ---Ostudziłeś zapał. Jak sie robi PrtScr?
--- Koniec cytatu ---
W sensie, mój zapał?
NIet! Auto jest przepiękne, ale jadę z kimś kto ostudzi mi łeb. :D
Macie tutaj jakiś serwer do zdjęć czy trzeba na zewnętrzny wrzucać?
EDIT:
Znalazłem - zewnętrzny ;)
Choina:
Wartość oktanowa w US jest jeszcze mniejsza, zazwyczaj 87-89.
Co do PrintScreena polecam http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,20434.0.html
szms:
Choina mówisz, że to ma bardzo duży zły wpływ na silnik?
Znam wielu ludzi, którzy mają auta z USA sprowadzone i z powodzeniem jeżdżą bez problemów... może jestem nieświadom?
Coś więcej napiszesz?
Co do fot - już czytałem to ;)
Jedrzej:
Choina. za PrtSc, dziękuję.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej