Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2015
WIGILIA 2015
Maciejcat:
jak tam przygotowania mój Jag już wypucowany czeka na spotkanie
, część z was już zapewne w połowie drogi , Artepoint 1,5 h temu był kolo Wrocławia
:-clap :-clap :-clap
Maciejcat:
Już po spotkaniu jak zawsze zostają miłe , niezapomniane wspomnienia, fotografie cóż więcej napisać wszyscy ci którzy uczestniczą w spotkaniach, rajdach ,zlotach poznali smak tych milo spędzonych chwil . Już za wami moi drodzy tęsknie.
Jeszcze raz chciałbym wszystkim gorąco i serdecznie podziękować za uczestnictwo w naszym dzisiejszym spotkaniu ,
to Wy tworzycie te spotkania swoją obecnością , dajecie chęci aby pojechać na kolejną imprezę ,organizować ją lub pomóc w jej organizacji, to Wy promujecie markę Jaguara na co dzień , tworząc historię klubu .
Dziś spotkałem kolejny raz ludzi których łączy pasja do Jaguara , pasja do motoryzacji , spotkałem kolegów których poznałem ponad dwa lata temu na zlocie w Kępnie i tych którzy dołączyli do nas niedawno i już wiem że nie zamienię tych spotkań na żadne inne , żadne wakacje daleko od naszego pięknego kraju nie dadzą takiej atmosfery tego czegoś co można poczuć na spotkaniach z wami. Pozdrawiam Maciej z Joanną.
Skorpion7777:
Macieju,
dziękujemy za organizację wspaniałego spotkania.
Miejsce urocze, atmosfera super i co najważniejsze, uczestnicy, jak zawsze wspaniali.
Na Rancho właśnie światła zgasły i wszyscy poszli spać, więc cała reszta podziękowań spłynie na Ciebie jutro. :)
Dzikus:
:-za przyłączam się w 100% do,słów Macieja 👍nic dodać nic ująć. Maciek zajefajne miejsce, organizacja - dzięki za moc pozytywnej energii i radości. Naładowałem aku na resztę zimy i byle do kwietnia. Już się nie możemy z Aną doczekać Zlotu.
Andrzej4563:
Pozostaje mi się dołączyć do grona ( pozytywnie zakręconych ) . Było to moje drugie spotkanie z posiadaczami oraz miłośnikami , marki Jaguar . Było super :-za :-tylko
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej