Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2015

WIGILIA 2015

<< < (10/12) > >>

Maciejcat:

--- Cytat: Dzikus w Grudzień 11, 2015, 22:12:17 pm ---Już nie możemy  się doczekać jutra, wszyscy znowu razem. :-yipee. Ale będzie impra. No i Choina będzie  :-V. Do zobaczenia jutro.  :-V

--- Koniec cytatu ---

no co wy coś przeoczyłem jakiś spot jest Dzikus ?

Kaktusik12345 ma ochotę się dołączyć do Spotkania Wigilijnego.

Dzikus:
Kumplu serdeczny jak nie ma mnie w pracy, to podglądam co tam słychać i tu i ówdzie. Ale na fonie jak zimno trudno pisać. Zawsze jestem z wami. No i z tobą  :-bry kibicuję tobie z całego serca. :-za  :-clap. Szacunek za pomysł i współ organizację. :-R  :-10points. Do jutra

Tomek,!!! A ty nie cudu, tylko dołącz do nas chociaż na godzinę.  Dawno ci nigdzie nie było :(

Maciejcat:
a ja tak na podkręcenie tematu dziś o 21.00 przejeżdżałem koło Pałacu  jadąc do domu
piękny widok po zmroku ,oświetlona aleja wjazdowa
już chciałem skręcić i za wami poczekać do jutra no ale do domu jakieś 3 km więc pojadę jutro

Dzikus:
Znając życie  ;D współorganizator Sławek będzie już od południa i jak się będzie zmierzchać będzie na nas z tobą czekać  :-bry. Wtedy wszyscy razem będziemy podziwiać ten widok  :-za. Mam nadzieję, że będzie na to czas?  :-gwizd

Maciejcat:
Najważniejsze że spotkamy się w tak dużym i miłym gronie miło że jest wielu chętnych do uczestnictwa w spotkaniu , a ja osobiście cieszę się że zobaczę tych z was których znam już kilka lat i tych których znam troszkę krócej .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej