Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)
Wycena warsztatu i ostrzezenie
nowyjohn1:
--- Cytat: Jedrzej w Październik 25, 2015, 17:46:15 pm ---napisz do tvn turbo... oni ogarną temat... z nawiązką. obejrzyj sobie którąś turbo kamerę.
--- Koniec cytatu ---
Napiszę nie tylko tam bo nienawidzę złodziei i oszustów. Powiadomię również lokalne Wrocławskie media aby nagłośniły temat. Tylko co teraz z odbiorem auta. Odbierać z policją czy wystarczy rzeczoznawca ?
Jedrzej:
Tego nie wiem, ktoś pewnie wie! bardzo dobrze!trzeba skończyć te polskie złodziejstwo, teraz ukraińskie się zaczęło , dwa to za dużo.
nowyjohn1:
Zadzwonię jutro do rzeczoznawcy PZMotu przedstawię sytuację i zobaczymy co dalej.
nowyjohn1:
Kolejna rewelacja w piątek jak rozmawiałem z nimi telefonicznie twierdzili że wymieniają rozrząd a dzisiaj otrzymałem od nich informację że rozrządu mi nie wymienią ?????? Zakłamani oszuści.
Części zakupione w UK za 3000zł i nie mam ich możliwości zwrotu.
Warsztat tak długo zwlekał zamówieniem tych części ponieważ wymienić ich nie mieli zamiaru od samego początku.
Tak jak wspomniałem wcześniej problemy się zaczęły jak ich poinformowałem że będą żądał zwrotu części podejrzewam że części w silniku są sprawne dlatego nie chcą ich wymienić.
Omijajcie warsztat szerokim łukiem
ECS / Exotic Car Service
ul Wagonowa 34
Wrocław
Straciłem przez nich masę nerwów pieniędzy i czasu.
Auto 2 miesiące stało pod chmurą gdzie normalnie jest garażowane.
Jutro jestem umówiony w kancelarii adwokackiej.
Zakładam sprawę cywilną tym krętaczom za każdy dzień bezcelowego przetrzymania auta.
TVN Turbo powiadomione będę również informował lokalne media aby nagłośnić tych oszustów.
Jedrzej:
POWODZENIA!!!! tęp zarazę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej