Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)
Wycena warsztatu i ostrzezenie
piskun8v:
Dawaj znać na bieżąco powodzenia!
tomasz:
--- Cytat: Jedrzej w Październik 26, 2015, 21:46:31 pm ---POWODZENIA!!!! tęp zarazę.
--- Koniec cytatu ---
może trochę poczekać z takimi opiniami na ewentualną odpowiedz drugiej strony. W/w warsztat prowadzi kolega Kriss z niebieskiego forum i z tego co wiem znawca i fan Jaguarów.
Kolega , który zamieścił tutaj swoją opinię jest na forum 2 dni i nawet się z nami nie przywitał tylko od razu atak .
Ewentualne wypowiedzi pod moim adresem - nie znam tego warsztatu , nie naprawiałem tam swojego kota , nie znam Krissa , ale ten post mi się nie podoba.
nowyjohn1:
Może i znawca i fan dlatego oddałem tam auto jednak ten człowiek wykorzystuję niewiedzę przeciętnego użytkownika samochodu i próbuje oszukać na kosztach naprawy, przetrzymuje bezprawnie moje auto 2 miesiące na co mam dowody i mogę je wstawić w postaci skanów e-mail. Człowiek ten perfidnie kłamie że zamówił części aby zyskać na czasie przy czym nie potrafi do dnia dzisiejszego przedstawić kwitu zamówienia.
Do Krissa wysłałem nawet link do tego tematu aby się ustosunkował ale jak widać milczy.
Ja mogę za zgodą tego Pana przedstawić dowody w postaci skanów e-maili oczywiście jeżeli się na to zgodzi a jego proszę o przedstawienie dowodów zamówienia części które podobno zamówił we wrześniu. Oczywiście kwitu żadnego z września nie przedstawi ponieważ takiego nie posiada.
Jedyny kwit jaki posiada to potwierdzenie z 13.10 które zostało złożone miesiąc po oddaniu auta. Zamówienie nie doszło do skutku jak twierdził Kriss nie mogli ściągnąć pieniędzy z jego karty :-clap
A teraz jak dostarczyłem części po 2 miesiącach walki z nieudolnością i krętactwem Pana Krissa on nie potrafi mi ich wymienić ! :-nuts
Przepraszam potrafi ale nie chce ich wymienić celowo z powodów jakich wspomniałem poprzednio.
Rozwój wydarzeń będę opisywał na bieżąco i nie tylko na tym forum. Mam nadzieję że temat pomoże użytkownikom którzy stoją lub będą stali przed wyborem warsztatu dla swojego kota.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej