Witajcie!
Na forum zarejestrowałem się jakoś miesiąc temu, zafascynowany przejażdżką starym, niesamowicie dostojnym Jagu XJ40 stwierdziłem, że nic innego po prostu nie mogę kupić jak tylko JAGA.
Mam na imię Bartłomiej, jestem ze śląska i mam też nadzieje, że spotkam pasjonatów z mojego województwa i najbliższej okolicy aczkolwiek może nie takiej bliskiej, bo w promieniu 50km ode mnie w życiu nie widziałem żadnego Jaguara - być może słabo patrzę.
Dlaczego właśnie chce Jaga?! Kiedyś za młodu zawsze podobało mi się auto z filmu " To ja złodziej", ale to nie wiedziałem wtedy o istnieniu takiej marki jak Jaguar.. Jedna przejażdżka autem z pod znaku kota i poczułem w 100% jaki samochód będzie następny.
Chętnie dowiem się jak najwięcej od starej gwardii forum na o zwrócić uwagę przy zakupię, celuję tylko w model XJ, najprawdopodobniej X300, X308 a może XJ40.
Przy okazji, może kogoś spotkam kto ma właśnie któryś z tych modeli i chętnie podzieli się wiedzą głównie na temat X300,X308, bo o XJ40 już trochę wiem i miałem z nim styczność.
Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu