Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy
Diagnostyka komputerowa - Lublin
Driv3rrrr:
Witam
Dla forumowiczów z Lublina oraz okolic mam do zaoferowania diagnostykę kompem. Cena usługi po zniżkach jedyne 60zł :) :-tylko
Zaś dla użytkowników S-Type będę służył również niebawem pomocną dłonią w wymianie świec, uszczelek kolektora, oleje, filtry, elektrozawór, moduł klimy, czyszczenie przepustnicy, wymiana uszczelek INT itp. Na więcej nie pozwoli garaż :-wstyd
niewaskieauto:
To rozbuduj garaż i działaj.
Eppic:
--- Cytat: Driv3rrrr w Lipiec 04, 2015, 22:36:27 pm ---Witam
Dla forumowiczów z Lublina oraz okolic mam do zaoferowania diagnostykę kompem. Cena usługi po zniżkach jedyne 60zł :) :-tylko
Zaś dla użytkowników S-Type będę służył również niebawem pomocną dłonią w wymianie świec, uszczelek kolektora, oleje, filtry, elektrozawór, moduł klimy, czyszczenie przepustnicy, wymiana uszczelek INT itp. Na więcej nie pozwoli garaż :-wstyd
--- Koniec cytatu ---
Kolego temat z diagnostyką nadal aktualny?
Driv3rrrr:
Jak najbardziej
Niunia:
--- Cytat: Driv3rrrr w Lipiec 04, 2015, 22:36:27 pm ---Witam
--- Koniec cytatu ---
A czy dla uzytkownikow X - typow bedziesz sluzyl rowniez pomocna dlonia w wymienionym zakresie?
I ile czasu trwa u Ciebie okreslenie " niebawem"?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej