Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy

Diagnostyka komputerowa - Lublin

(1/3) > >>

Driv3rrrr:
Witam
Dla forumowiczów z Lublina oraz okolic mam do zaoferowania diagnostykę kompem. Cena usługi po zniżkach jedyne 60zł :)  :-tylko

Zaś dla użytkowników S-Type będę służył również niebawem pomocną dłonią w wymianie świec, uszczelek kolektora, oleje, filtry, elektrozawór, moduł klimy, czyszczenie przepustnicy, wymiana uszczelek INT itp. Na więcej nie pozwoli garaż  :-wstyd

niewaskieauto:
To rozbuduj garaż i działaj.

Eppic:

--- Cytat: Driv3rrrr w Lipiec 04, 2015, 22:36:27 pm ---Witam
Dla forumowiczów z Lublina oraz okolic mam do zaoferowania diagnostykę kompem. Cena usługi po zniżkach jedyne 60zł :)  :-tylko

Zaś dla użytkowników S-Type będę służył również niebawem pomocną dłonią w wymianie świec, uszczelek kolektora, oleje, filtry, elektrozawór, moduł klimy, czyszczenie przepustnicy, wymiana uszczelek INT itp. Na więcej nie pozwoli garaż  :-wstyd

--- Koniec cytatu ---

Kolego temat z diagnostyką nadal aktualny?

Driv3rrrr:
Jak najbardziej

Niunia:

--- Cytat: Driv3rrrr w Lipiec 04, 2015, 22:36:27 pm ---Witam

--- Koniec cytatu ---

A czy dla uzytkownikow X - typow bedziesz sluzyl rowniez pomocna dlonia w wymienionym zakresie?
I ile czasu trwa u Ciebie okreslenie " niebawem"?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej