jak bym chciał odpychać się z mocą malucha w tych samych pieniądzach to pewnie bym tak zrobił. nie wspominając o braku dźwięku i fantastycznym napędzie na jedno koło w zakrętach.
bez komentarza.... wróćmy do tematu zamiast udowadniać kto ma większego fiuta bo to żenujące ,
trzymaj swoje 3.0 na LPG w przekonaniu że to najlepsze auto na świecie ,,, nie cisne Ci a Ty mi tu wyjeżdżasz z tekstami że jakbyś chciał malucha...
...
STARY chcesz jaguara to qwa nie kupuj gazu , a jak kupujesz to siedź cicho a nie udowadniaj diesel to gówno i że lpg jest dobre do jaga ...NIE STAĆ cie na paliwo tzn że nie stać cie na jaguara...a co do mocy malucha.. nie no jebłem... kumpel w VW Eosie 2.0 TDI nie daje za mną rady więc ten maluch całkiem dobrze jeździ... nie nie muszę wstydzić sie przy tankowaniu.. , ja nikogo nie przekonuje do diesla , ale jak kupując nowego jaga w salonie słysze od jakiegoś łba że jego sprowadzany z lpg jets oryginałem...
qwa udało ci się mnie sprowokować
koniec OT będe wdzięczny jeśli ktoś zamiast leczyć kompleksy poprostu napisze jak rozwiązać sprawę bagażnika