Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2015

Plany na Sezon 2015

<< < (3/13) > >>

Skorpion7777:
Wojtas,
masz rację, kierunek należy zmieniać.
A kiedy ten Kołobrzeg?
Rajd Bursztynowym Szlakiem Wiosna 2016 ?
Rajd Szlakiem Walk Wału Pomorskiego Wiosna 2016 ?
Poszukaj bazy i pomyśl nad trasą, co zwiedzamy.
W lecie można wyskoczyć na trasę i przygotować wszystko na wiosnę 2016.
Może wspólnie z Jaguarią, jako współorganizatorem?

Wojtas,
pragnę przypomnieć, że w roku 2016 będą obchodzone w Polsce obchody: 1050 Rocznica Chrztu Polski
Z tej okazji w kwietniu przybędzie do Polski Papież (14 kwietnia - Gniezno), po raz drugi w 2016 roku Papież ma odwiedzić Polskę w lipcu (26-31 lipca - Kraków): Światowe Dni Młodzieży, więc ... trzeba mądrze oznaczyć terminy naszych imprez, gdyż będzie utrudniony przejazd przez część kraju.

Maciejcat:
 :-super

JagFisch:
Panowie, a może w jakimś dogodnym terminie wybrać się na Mazury? Byłem tam jakiś czas temu i jest co zwiedzać co oglądać i gdzie się z Kotami prezentować. Myślę, że trzeba by było zrobić taki rajd przez bite dwa dni :-A, żeby chociaż część zobaczyć. Druga sprawa to w tamtych rejonach jest mnóstwo ludzi, więc jeśli chodzi o sponsorów na pewno będą zadowoleni.

Skorpion7777:
Fisch, j
ak przeczytasz mój pierwszy wpis w tym wątku, to właśnie na lipiec-sierpień planujemy Mazury.
Niestety, ale na razie nikt się nie zgłosił.
Wstępnie mamy dwie łodzie zarezerwowane, czyli 2 x 3 załogi, ale jest możliwość wynajęcia większej ilości.
Na te łodzie nie sa potrzebne patenty, przed wynajmem jest szkolenie. Ja patent mam, więc w razie potrzeby, coś się razem wymyśli :)

Koszt wynajęcia łodzie (nautika1000.com), to ok. 1000 zł/doba, więc wychodzi 167 zł za osobo/dobę, ale przy wcześniejszej rezerwacji można dostać za 850 zł/doba.
Przybijamy do mariny i zwiedzamy, potem płyniemy dalej i zwiedzamy, ....
Trasę już szykujemy, ale .... na razie chętnych nie ma, więc i sugestii żadnych nie ma.

Wojtas:
Witam kotowiczow
mysle ze ten oraz inne tematy sie rozszerzą w czasie dlllugich kotow rozmowach na rajdzie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej