Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2015

Plany na Sezon 2015

<< < (13/13)

MicGin:
@maciejcat
Druga część twojej wypowiedzi coś mi przypomina. Szczególnie słowo "zgnuśnieć". Ale to może tylko przypadek  :-gwizd

Niemniej rok uważam za udany i to bardzo. Organizatorzy spotkań dali z siebie wszystko i nawet więcej.
Rok 2016 już się zapowiada wspaniale i mam nadzieję że będę się często z Wami spotykał bo jesteście wspaniali. I nie chodzi już nawet o kopanie po oponach ale o towarzystwo.

Maciejcat:

--- Cytat: micgin w Grudzień 15, 2015, 02:10:35 am ---@maciejcat
Druga część twojej wypowiedzi coś mi przypomina. Szczególnie słowo "zgnuśnieć". Ale to może tylko przypadek  :-gwizd

Niemniej rok uważam za udany i to bardzo. Organizatorzy spotkań dali z siebie wszystko i nawet więcej.
Rok 2016 już się zapowiada wspaniale i mam nadzieję że będę się często z Wami spotykał bo jesteście wspaniali. I nie chodzi już nawet o kopanie po oponach ale o towarzystwo.

--- Koniec cytatu ---
                                                                                                                                  zapewniam cie ze to nie przypadek specjalnie za cytowałem to słowo które wpadło mi w ucho w czasie oglądania wywiadu z pewnym panem no i nie był to program polityczny ani kampania wyborcza tylko chyba jakiś zlot motoryzacyjny

MicGin:
Ha. Jestem sławny. Już mnie cytują  ;D

Skorpion7777:
MicGin Gnuśny - miałeś poprzedników w kraju i poza jej granicami :)

Ludwik V Gnuśny władca Francji w latach 986-987. Był ostatnim królem Francji z dynastii Karolingów.

Mieczysław II Gnuśny
urodz. 990 zm. 1034, panował lat 9

Ale co ojciec zdobył orężem,
To syn roztrwonił zgnuśniały.
Ryxa, niemkini, włada nad mężem,
Grabi monarszy skarb cały.
Brzetysław Kraków, Konrad Morawy
Najeżdża, ogniem pustoszy...
W kraju bój kipi zajadły, krwawy,
Ale któż wrogów wypłoszy?

MicGin:
A już miałem swoją chwilę sławy