Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2015

RAJD Śladami Diabła Boruty 24-26 kwietnia 2015r.

<< < (12/49) > >>

Jaguar Parts:
Ktoś zostanie z 3 czy 4 psami ?  :-hehe No nie wiem, postaram się jednak Luja zostawić u kogoś bo ja już samej jazdy 2 + 2 + pies w Jaguarze nie widzę.

Skorpion7777:
Do Jaguar Parts:
Mamy odpowiedź na temat dzieci.
Dzieci do 3 lat - gratis, jeśli nie zajmują łóżka, w wieku 3-7 lat za łóżko, jeśli zajmują łóżko, to normalna opłata, a wyżywienie 50%.
Jak dostaniemy Formularz, to dostaniesz indywidualną wycenę kosztów.

To dotyczy wszystkich zgłaszających się z dziećmi w wieku 3-7 lat, więc proszę zaznaczać wiek dziecka w Formularzu.
Dziękuję.

Skorpion7777:
Lista obecności na Rajd Śladami Diabła Boruty (alfabetycznie):
Artepoint                                           - Formularz wpłynął - 2 osoby,
Aru                                                   - Formularz wpłynął - 2 osoby + dziecko,
Fisch,
Jacatu,
JaguarParts,
Jarek104                                           - Formularz wpłynął - 2 osoby +pies,
Kotletor                                            - Formularz wpłynął - 2 osoby,
Lukaz,
Maciejcat                                          - Formularz wpłynął - 2 osoby,
Micgin                                              - Formularz wpłynął - 2 osoby,
Ojciec                                              - Formularz wpłynął - 2 osoby,
Pro-Jag,
Radge39,
Skorpion7777                                     - Formularz wpłynął - 2 osoby,
Tadelak,
Tomasz.xkr
Wojtas                                               - Formularz wpłynął,
Załoga spoza Forum - 2 osoby                - Formularz wpłynął - 2 osoby,
Załoga spoza Forum - DUDI - 2 osoby,
Załoga spoza Forum - 1 osoba                - Formularz wpłynął - 1 osoba,
.........................................
.........................................

Powyższa lista zamyka ilość wolnych miejsc we Dworze Sójki.
Mamy jeszcze 7 pokoi w Hotelu Dworek Kutno, oddalonym o 3 km od Dworu Sójki.
Mikrobus dowiezie osoby mieszkające poza Dworem Sójki.

Wpłaty będę dzielone na dwie części (oczywiście, można wpłacić jednorazowo), numer konta zostanie podany na adresy e-mail z formularzy, do dnia 2.02.2015 r.
Wpłata I-szej części do 15.02. - musimy opłacić zaliczkę za usługi Dworu Sójki.

aru:
Zauważyłem, że na razie tylko ja zgłosiłem dziecko (4,5 roku). Czy ktoś jeszcze rozważa zabranie malucha(ów) w podobnym wieku? Jeżeli nie, to ja też raczej nie będę go ciągnął... Proszę o szybkie info. Szczególnie Artepoint i Jaguar Parts, bo wiem, że macie potencjał ;)

Jaguar Parts:
No właśnie tu jest problem,  że nie wiem w jakim składzie będę jechał. Już moja kobieta marudzi, że na żaden zlot nie chce jechać. Jeśli już ją przekonam to dalej nie wiem czy z dziećmi (3,5 i 5,5) czy bez, dlatego też nie wysłałem formularza. Ja jednak będę na pewno jeśli szlag mnie do tego czasu nie trafi  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej