Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2015

RAJD Śladami Diabła Boruty 24-26 kwietnia 2015r.

<< < (11/49) > >>

Jarek104:
również wysłałem formularz. Meldujemy się z Karolina i Luną gotowi do zadań na rajdzie!

Skorpion7777:
Lista obecności na Rajd Śladami Diabła Boruty (alfabetycznie):
Artepoint                                           - Formularz wpłynął - 2 osoby,
Aru                                                   - Formularz wpłynął - 2 osoby + dziecko,
Fisch,
Jacatu,
JaguarParts,
Jarek104                                           - Formularz wpłynął - 2 osoby +pies,
Kotletor                                            - Formularz wpłynął - 2 osoby,
Lukaz,
Maciejcat                                          - Formularz wpłynął - 2 osoby,
Micgin                                              - Formularz wpłynął - 2 osoby,
Pro-Jag,
Radge39,
Skorpion7777                                     - Formularz wpłynął - 2 osoby,
Tadelak,
Tomasz.xkr
Wojtas                                               - Formularz wpłynął,
Załoga spoza Forum - 2 osoby                - Formularz wpłynął - 2 osoby,
Załoga spoza Forum - DUDI - 2 osoby,
Załoga spoza Forum - 1 osoba                - Formularz wpłynął - 1 osoba,
.........................................
.........................................
Wpłaty będę dzielone na dwie części (oczywiście, można wpłacić jednorazowo), numer konta zostanie podany na adresy e-mail z formularzy, do dnia 2.02.2015 r.
Wpłata I-szej części do 15.02. - musimy opłacić zaliczkę za usługi Dworu Sójki.

Jaguar Parts:
Ja dalej jestem na TAK, ale formularza jeszcze nie wysyłam bo nie wiem w jakim składzie będę.
  Mam też takie pytanko. A jak są liczone dzieci? Normalnie jako 2 osoby, a może w ogóle nie są ? Mowa o wieku 3-5 lat. Padły też deklaracje przyjazdu z psami. Mój bandyta też by chciał przyjechać, ale jak z takim zwierzem zwiedzać ?

Skorpion7777:
Dwór Sójki zgadza się na zwierzęta, ale tylko w pokojach, bez wejścia na salę restauracyjną - wymogi przepisów sanitarnych.

Dzieci - zależy, czy zajmują łóżko, czy nie. Dostawka jest tańsza.
Natomiast przy stole, to chyba można policzyć taniej, ale muszę rozmawiać z Dworem Sójki.
Dostaliśmy bardzo niską stawkę za nocleg i jedzenie, więc może być problem, aby ich jeszcze "cisnąć".

Jeśli podejmiesz decyzję, że chcesz jechać z dziećmi, to daj znać, a indywidualnie zapytam się o możliwości noclegowo-jedzeniowo-cenowe :)

W miejscach, które zwiedzamy na trasie, widziałem napisy "dzieci do lat trzech - gratis", ale to dotyczy biletów do zamków, pałaców, muzeów.

Osoby z psami dostały pokoje na parterze, najbliżej wejścia, aby nie przechodzić przez cały budynek i salę konsumpcyjną.

Nie powiem Ci, jak zwiedzać muzeum z psem, więc pozostawiam ten temat na Twojej głowie :)

Jarek104:
Z psami zawsze ktos przy samochodzie zostanie i tyle. Jak krótkie wyjscie to my Lunę w samochodzie możemy zostawiać, też żaden problem :-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej