Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2015
RAJD Śladami Diabła Boruty 24-26 kwietnia 2015r.
Skorpion7777:
W sprawie kawioru - został wtedy podany,
kiedy goście z Rosji nas nim obdarowali.
Nie chcieliśmy czekać do wieczora, bo to dość delikatny produkt :)
Niunia:
--- Cytat: jacatu w Kwiecień 30, 2015, 06:44:04 am ---Niunia , bardzo przepraszam za moją nieuwagę i nie wręczenie Ci koszulki "firmowej" . Naprawimy to i przekażemy Ci nową ( nie śmiganą ) . Dziękujemy za wspaniałe opowieści i riposty . Z przyjemnością wspominamy Twój urok i czar towarzyski . Do Zobaczenia .
--- Koniec cytatu ---
Nie ma sprawy - zamowilem dwie u laureata z XKR - Tomasza.
Jedna zachowam dla siebie - druga oddam dziecku swemu, temu ktore mi kota sprokurowalo.
Mial je wyslac w poniedzialek jakas szybka poczta - niestety - nie dotarly do Warszawy w srodowe przedpoludnie. O 13.00 startowalem z Modlina.
Pozdrawiam...i do zobaczenia! :-tylko
Niunia:
--- Cytat: Jarek104 w Kwiecień 30, 2015, 10:05:00 am ---zdecydowanie niunia był osobowością zlotu!
Jesteś fenomenalnym gosciem, mam nadzieję, że jeszcze sie spotkamy!
Jeszcze raz głęboki ukłon dla organizatorów Rajdu!
Już poleruję kota na jesienne spotkanie :-)
--- Koniec cytatu ---
Nie przesadzaj z komplementami - jestem swiadomy moich niedoskonalosci fizycznych i moralnych. Prawda jest ze zdarzyly mi sie w zyciu wydarzenia ciekawe do opowiadania.
Bo jak wiesz od 1963 roku az do konca drugiego wieku pracowalem u obcych.
Pecunia no olet ( ortografii nie gwarantuje)
Przekonalem sie o tym, miedzy innymi, pracujac dla Saddama Husseina w Iraku.
Pozdrawiam serdecznie. :-tylko
Tomasz.xkr:
Niunia,bardzo Cię przepraszam za naszą Pocztę Polską.Koszulki wysłałem w poniedziałek i zapewniano mnie ,że dojdą we wtorek po godzinie 16.Sprawdzę w poniedziałek co się stało,bo byłem przekonany,że wszystko jest OK i prześlę Ci koszulki do Francji.Jeszcze raz przepraszam.
Niunia:
--- Cytat: aru w Kwiecień 30, 2015, 12:16:44 pm ---Dzięki Wszystkim za wspaniałą atmosferę na rajdzie i organizatorom za cały trud jaki włożyli w organizację.
Temperatury masła nie sprawdzałem, ale pod kawior 50-tka zmrożonej rzaczywiście by się przydała :)
Szoferowanie niuni było przyjemnością. Mam nadzieję, że nie masz mi za złe, że opuściliśmy Dwór jako ostatni...
Już czekam na rajd jesienny - tym razem z rodziną.
--- Koniec cytatu ---
Ciesze sie Arku, ze masz podobne jak ja zdanie na temat kawioru.
Jako niunia skromna nie mialem dotychpor okazji jazdy kotem wyzszej ekstrakcji - takim jak
Twoj i ten Slawka. Daleko mi do plynnego stylu jakim wiedziecie swoje koty - mysle jednak
ze i ja nabede go z czasem. Niechaj zywi nie traca nadzieji!
Jesli moje zdrowie pozwoli tez chcialbym sie zabrac z Wami na rajd jesienny.
Nie zamierzam jednak wlec mojej magnifiki ( ktora poznales) po sztolniach kompleksu RIESE.
Mysle, ze i we Wroclawiu znajdzie sie ktos litosciwy z dwoma wolnymi miejscami w kocie.
A do Wroclawia zawsze mozemy latwo dolecic!
Jeszcze raz dzieki za kulturalna jazde i ciekawe informacje.
Pozdrowionka :-tylko
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej