Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Sekcja Mazowiecka - regularne spotkania, 4. niedziela miesiąca
Maciejcat:
--- Cytat: aru w Styczeń 26, 2015, 23:06:55 pm ---Dzięki maciejcat!
Możemy się policytować na sekcje na rajdzie w kwietniu ;)
--- Koniec cytatu ---
na rajdzie piwreko łykniemy za wasze spotkania :-clap
Skorpion7777:
Macieju,
spotkania, jakie Ty organizujesz w Poznaniu są równie ciekawe i obfitują w dodatkowe atrakcje. Tu nie ma rywalizacji.
Cieszymy się Waszymi/Naszymi sukcesami. :)
Maciejcat:
--- Cytat: Skorpion7777 w Styczeń 27, 2015, 14:45:07 pm ---Macieju,
spotkania, jakie Ty organizujesz w Poznaniu są równie ciekawe i obfitują w dodatkowe atrakcje. Tu nie ma rywalizacji.
Cieszymy się Waszymi/Naszymi sukcesami. :)
--- Koniec cytatu ---
pewnie Sławku że niema rywalizacji cieszy mnie ze aru z pełnym zapałem organizuje i ściąga nowy forumowiczów
tak powinna działać każda sekcja
aru:
Dzięki za miłe słowa, ale bez przesady. Wielkich umiejętności nie trzeba żeby spotkać się w kilka osób w knajpie ;)
A tak serio to chciałbym, żeby spotkania sekcji mazowieckiej okrzepły i były "samograjem" tzn. stała pora i miejsce i kto może ten wpada. Na razie trzeba jeszcze troche "naganiać" ;) ale za jakiś czas wszyscy się przyzwyczaja, że 4. niedziela miesiąca jest zarezerwowana.
Jak się rozpocznie sezon, czyli po rajdzie :) to możemy pomysleć o spotkaniach wyjazdowych, żeby troche rozruszać powody naszych spotkań czyli nasze ukochane samochody
Poza tym potwierdzam, że spotkania w Poznaniu są super - byłem juz na dwóch!
Maciejcat:
Witka aru
będę z Joanną prawdopodobnie 23-24.03 w Wa-wie ( może jak się uda 21-22 już przyjedziemy)
aska ma szkolenie a ja może będę robił za Bodyguard i kierowce ( jak sobie kogoś młodszego nie wybierze )
no wiesz w wielkim świecie jakim jest "Stolyca" my "pyrusy" możemy się zagubić
to pewnie jedna z niewielu szans żebym pojawił się na waszych fotkach sekcji
jak uda się zorganizować spota to będzie miło jeżeli nie to i tak uważam że jesteś równy chłop
pozdro z krainy kartofli - kwitnącej pomarańczy i skąpych poznaniaków
maciej
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej