Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Sekcja Mazowiecka - regularne spotkania, 4. niedziela miesiąca
aru:
Spotkanie Sekcji Mazowieckiej - Niedziela, 22. lutego 2015 r. godz. 16:00 w restauracji Bistro Trojka (Pałac Kultury, Pl. Defilad 1)
Plan jest taki:
16:00-16:15 - spotkanie na parkingu PKiN,
16:15-16:30 - zdjęcia na parkingu PKiN - ostatnim razem pogoda pokrzyżowała plany, może się uda...
16:30 - Bistro Trojka - II kondygnacja PKiN - www.bistrotrojka.pl - Obiad, kawa co kto lubi i oczywiście rozmowy na temat kotów, nowych nabytków, planów i co komu w w podwoziu stuka ;)
Plan jest elastyczny i zobaczymy co wyjdzie. Proszę o zgłoszenia, żeby wiedzieć na ile osób stolik przygotować.
Maciejcat - zapraszamy na spotkanie, tej! Przygotujemy Wam jakieś rozmówki (guziki w windzie się naciska, a nie nadusza, a reszta podobnie), żebyście wiedzieli jak o drogę pytać... :-gwizd
Lista uczestników:
1. Maciejcat z Joanną
2. Aru
Maciejcat:
--- Cytat: aru w Luty 16, 2015, 11:32:46 am ---Spotkanie Sekcji Mazowieckiej - Niedziela, 22. lutego 2015 r. godz. 16:00 w restauracji Bistro Trojka (Pałac Kultury, Pl. Defilad 1)
Plan jest taki:
16:00-16:15 - spotkanie na parkingu PKiN,
16:15-16:30 - zdjęcia na parkingu PKiN - ostatnim razem pogoda pokrzyżowała plany, może się uda...
16:30 - Bistro Trojka - II kondygnacja PKiN - www.bistrotrojka.pl - Obiad, kawa co kto lubi i oczywiście rozmowy na temat kotów, nowych nabytków, planów i co komu w w podwoziu stuka ;)
Plan jest elastyczny i zobaczymy co wyjdzie. Proszę o zgłoszenia, żeby wiedzieć na ile osób stolik przygotować.
Maciejcat - zapraszamy na spotkanie, tej! Przygotujemy Wam jakieś rozmówki (guziki w windzie się naciska, a nie nadusza, a reszta podobnie), żebyście wiedzieli jak o drogę pytać... :-gwizd
Lista uczestników:
1. Maciejcat z Joanną
2. Aru
--- Koniec cytatu ---
aru my będziemy w marcu w warszawce Asia ma szkolenie więc w lutym nas wykreśl
:D
Skorpion7777:
Ja nie dam rady, mam spotkanie Sekcji Śląskiej w tym czasie w Zameczku Promnice koło Tychów.
Bawcie się dobrze.
I róbcie zdjęcia.
aru:
sorrki, rozpędziłem się, myślałem że to już w lutym
No to do zobaczenia w marcu
aru:
Spotkanie Sekcji Mazowieckiej - Niedziela, 22. lutego 2015 r. godz. 16:00 w restauracji Bistro Trojka (Pałac Kultury, Pl. Defilad 1)
Plan:
16:00-16:15 - spotkanie na parkingu PKiN, przed głównym wejściem od strony Marszałkowskiej
16:30 - Bistro Trojka - II kondygnacja PKiN - www.bistrotrojka.pl - Obiad, kawa, co kto lubi i oczywiście rozmowy na temat kotów, nowych nabytków, planów i co komu w w podwoziu stuka ;)
1. Aru
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej