Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2014

R a j d D o l i n ą N o t e c i - Zakończenie Sezonu JCP 2014

<< < (32/33) > >>

RyanDriver:
Przeklej na post niżej a tam zostaw tylko jedno zdanie - każdy zobaczy pod galeria twoje wypociny :P

Maciejcat:
Rajd Doliną Noteci -Zakończenie sezonu JaguarClubPoland 2014 to już historia
kot już umyty zaparkowany na swoim miejscu czeka na następna przygodę

wspomnienia ze świetnie zorganizowanej imprezy zostaną  na długo w pamięci
w długie zimowe wieczory na pewno nieraz będę sięgał do zdjęć
budząc w sercach tęsknotę za nowym sezonem i wami

rajd pełen wrażeń , dobrej zabawy w pięknych zakątkach naszego pięknego kraju , impreza którą wzbogaciła moje życie o nowe doświadczenia na której świetnie się bawiliśmy z Joanną na której pierwszy raz " ujeżdżałem Statuetkę Jaguara "  :-wstyd  :-wstyd  :-wstyd bo nawet wtedy nie byłem podchnielony

z pełnym szacunkiem dziękuje organizatorom - wam Arteponit , Skorpion za poświęcenie prywatnego czasu , trudu i sił w zorganizowanie imprezy oraz dziewczyną za dobrą strawę którą przygotowały i podały

dziękuję że mogłem was bliżej poznać ludzi z pasją którzy kochają swoje Jagi i ratują je przed ludźmi którzy nie mają szacunku do pięknych aut

pozdrawiam wszystkich do zobaczenia

ps.
Skorpin - tu wystarczą miliony braw , :-clap :-clap :-clap  naleweczka cycuś glancuś :-clap  :-clap  :-clap
Arteponit - pięknego masz kota - narodził się nowy pomysł
tadelak-  nie trzeba nic mówić tylko podziwiać i wzdychać
Jarek 104- świetny kot, dziewczyna, ale wszystko bije na głowę cudowna psina Luna
Wojtas- świetny humor widziałem was 3 razy w trzech kotach 3x  :-clap :-clap :-clap
Pro-Jag - krótkie spotkanie ale w poznaniu jak będzie cię mijał jakiś wariat i mrugał światłami to ja
aru- świetny kot , świetna rodzina, świetne miny - rzutem na taśmę odebrałeś mi statuetkę JAGUARA za najśmieszniejsze zdjęcie
       ŻĄDAM REWANŻU
jacatu - fajnie było was poznać
Tomasz- to msze pierwsze pijaństwo man nadzieje że nie ostatnie
fisch- myślę że zaraziłeś się kocią choroba od nas na zawsze

się rozpisałem kończę te ale warto bylo

to kiedy następne spotkanie ?

Skorpion7777:
Tadziu, Macieju,
już pracujemy nad kontynuacją spotkań i różną ich formą.
Zgodnie z rozmowami na Rajdzie, przypominam, że postanowiliśmy zrobić SYLWESTER 2014 na Rancho.
Proszę się zgłaszać.
Listę zamykamy 10 grudnia, ilość miejsc ograniczona do 23 pokoi (par), a już mamy zgłoszenie od 5 par.

Rajd Wiosna 2015 - Rozpoczęcie Sezonu - ma już swoje miejsce - w CENTRUM POLSKI !!! - za kilka dni pojawią się pierwsze propozycje, gdy tylko będzie ułożona trasa Rajdu. Będziemy się ocierać o zabytki.

Wojtas:
witam kotowiczow
bylo zajezajezajezajefajnie  :-clap
co zlot to lepszy  :-za
szacun dla oraganizatorow  :-thank
niech zaluja ci co nie byli  :-nuts
 :-tylko

JagFisch:
Dziękujmy z Beatą za Miłe przyjęcie do grona Jagumaniaków, dziękujemy wszystkim za super atmosferę, oraz wszystkim winnym za tak udany Rajd i organizację imprezy :)
--- Cytat: maciejcat w Październik 19, 2014, 22:52:53 pm --- fisch- myślę że zaraziłeś się kocią choroba od nas na zawsze
--- Koniec cytatu ---
Muszę powiedzieć, że nie mam zamiaru wychodzić z tej choroby :) Pozdrawiamy wszystkich, jeszcze raz dziękujemy za ten weekend i mam nadzieję do jak najszybszego zobaczenia...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej