Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2014
R a j d D o l i n ą N o t e c i - Zakończenie Sezonu JCP 2014
RyanDriver:
Dwa Daimlery i jeden XJ40 W oczekiwaniu na resztę uczestników zlotu.
Daimlerek.
Koty zaczynają się pojawiać na Rancho.
S-Type dołączył w całej swej okazałości.
Późnym wieczorem prawie wszyscy do nas dotarli - na drugi dzień rano przyjechała reszta brygady JJ.
Klubowo i klimatycznie wymienialiśmy poglądy i poznawaliśmy się.
Sobota rano przed rajdem - kociaki czekały na wyjazd.
Dwa dodatkowe koty pilnowały stada
Reszta stada :)
Samochodzik Tadeusza - Cud Miód Malina :)
Ledwo co odebrał od lakiernika - piękny zielony kolor.
Mieliśmy dwa XJ serii III na rajdzie jeden Jaguar jeden Daimler - było co porównywać.
Uczestnicy gotowi do rajdu jeszcze czekają na sweet focie,
Fotka grupowa i w drogę.( jakoś wszyscy głośno i wyraźnie krzykneli SEX nie wiem o co im chodziło :)
Po drodze zadania rajdu oraz przyjazd do Senatora Stokłosy
Tadeusz musiał wbić się do środka - a jak przecież ma reprezentacyjny samochód ;)
Parkujemy i idziemy zwiedzać.
Zwiedzamy Muzeum Trofeów Myśliwskich Senatora Stokłosy
Fascynacja, przerażenie - skrajne emocje.
Jak żywy.
Uczestniczki zadowolone - widać że lubią koty :)
Pokaźny zbiór trofeów
Nawet słoń znalazł tu swoje miejsce - Dziewczyny zainteresowały się czy to ON czy ONA - Ucieszyły się że jednak ON (duży) :)
Wpisaliśmy się do księgi pamiątkowej.
Jeszcze jedna grupowa fotka i dalej
No to zwiedzamy samoloty, helikoptery i takie tam - każdy się rozmarzył :)
Marzenia ciąg dalszy...
No ile można wychodzimy.
Jedno z zadań na rajdzie zrobić zdjęcie z Daimlerem nie biorącym udziału w Rajdzie.
Pro-Jag jak dorwał właściciela to nie chciał go puścić (Fotka z właścicielem była dodatkowo punktowana) :)
Godzinna prezentacja kotów pod Galerią w Pile - wymiana poglądów.
Oj Tadeusz, Tadeusz tyle pracy i serca włożył w to auto - aż chciało się go oglądać.
A silnik szczena opada - własnymi rękoma przez 4 lata pracował (opłaciło się)
Zapek żałuj że nie byłeś - tym razem było parę Daimlerów nie był byś osamotniony.
Chwila przerwy na kawę i ciastko w Smolarni - bardzo uroczym miejscu. - po drodze użytkownicy wykonują zadania i zbierają punkty.
No dobra kolejna Sweet Focia
Odpalamy kotki i na kolejne zadania do Czarnkowa - szukamy browaru i mostu :)
Po wykonaniu kolejnych zadań czas na Restauracje Parkowa - i małe co nieco dla głodomorów - kanapki tak ładnie wyglądały, że aż szkoda było jeść.
Tak oto wykonywali swoje zadania :)
Kurczak do nas przyszedł aby ogłosić wyniki konkursu - wmówiliśmy mu że jest jaguarem :)
Po całym dniu wrażeń - czas na Biesiadę.
A piesek czekał i czekał...
Trochę tańców w Niedziele - w końcu Wojtku GENDER :P
Ruszamy na niedzielne wygłupy.
Dziewczyny szalały na tyrolce
Nas nie pokazujemy bo co będziemy facetów oglądac.
Na dodatek Miny od Arka - wole dziewczyny :)
To by było tyle tak na szybko. Bardzo dziękujemy za przybycie i mam nadzieje że bawiliście się dobrze. :-thank
tadelak:
Jaka śliczna relacja - zaledwie dzisiaj się zakończył rajd a jak już milutko powspominać. Czekamy na rozpoczęcie kolejnego sezonu a ci co nie byli na zakończeniu tego, niech tylko żałują. Tadeusz.
Zapek:
oj żałuje , nawet nie wiesz jak bardzo , a może wiesz skoro mnie wywołałeś :-thank :-thank
Skorpion7777:
DZIĘKUJEMY !!!
Maciejcat:
no tak a ja się starałem pisałem chwaliłem was a artepoint wstawił w miedzy czasie fotki szybciej od moich wypocin pisarskich
:-thumpdown :-[
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej